Coș de cumpărături

Alinan Happy Drink, plicuri Fiterman

în stoc
SKU
Alinan Happy Drink, plicuri Fiterman
24,00 RON
Descriere Scurta Alina colicile abdominale, regleaza tranzitul intestinal, amelioreaza starile de disconfort si agitatie ale sugarilor. Avantaje Poate fi administrat bebelusilor inca din primele zile de viata. Actiune complexa: anticolici, digestiva, antispastica, calmanta. Eficacitate terapeutica dovedita clinic in reducerea timpului de plans la sugar. Fara coloranti, aromatizanti, conservanti. Compozitie Ingrediente: indulcitor (fructoza), extract de musetel, extract de melisa, trans-anetol. - Extract uscat din flori de musetel standardizat in apigenol 87,5 mg/plic - Extract uscat din frunze de melisa standardizat in acid rozmarinic 20,0 mg/plic - Trans-anetol 1,5 mg/plic Indicatii - la sugari si copii pentru a alina colicile abdominale, pentru a regla tranzitul intestinal si pentru a ameliora starile de disconfort si agitatie care apar in diferite etape de crestere: eruptii dentare, administrare de vaccinuri etc. Doze si mod de administrare - in colicile sugarului: 1- 3 plicuri pe zi, intre mese, timp de 3 luni; - stari de disconfort si agitatie cauzate de administrarea vaccinurilor, de eruptiile dentare etc.: 2-4 plicuri pe zi, la nevoie; - pentru reglarea tranzitului intestinal: 2-4 plicuri pe zi timp de 4-5 zile; daca simptomele digestive persista, adresati-va medicului pediatru; - pentru dezobisnuirea de "biberonul de peste noapte": 1-2 plicuri pe noapte. Inainte de administrare, continutul plicului se dizolva in aproximativ 50 ml apa fiarta si racita la temperatura camerei sau apa plata, pana rezulta o solutie clara, care, in functie de necesitatile copilului, poate fi administrata toata odata sau treptat pe parcursul zilei. Nu necesita indulcire. Poate fi folosit intre mese, in loc de ceai. Recomandari A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Mod de eliberare Fara prescriptie medicala. Forma de prezentare Cutie cu 20 de plicuri a cate 3 grame.Cutie cu 6 plicuri a cate 3 grame.

Descriere Scurta

Alina colicile abdominale, regleaza tranzitul intestinal, amelioreaza starile de disconfort si agitatie ale sugarilor.

Avantaje

Poate fi administrat bebelusilor inca din primele zile de viata.
Actiune complexa: anticolici, digestiva, antispastica, calmanta.
Eficacitate terapeutica dovedita clinic in reducerea timpului de plans la sugar.
Fara coloranti, aromatizanti, conservanti.

Compozitie

Ingrediente: indulcitor (fructoza), extract de musetel, extract de melisa, trans-anetol.
- Extract uscat din flori de musetel standardizat in apigenol 87,5 mg/plic
- Extract uscat din frunze de melisa standardizat in acid rozmarinic 20,0 mg/plic
- Trans-anetol 1,5 mg/plic

Indicatii

- la sugari si copii pentru a alina colicile abdominale, pentru a regla tranzitul intestinal si pentru a ameliora starile de disconfort si agitatie care apar in diferite etape de crestere: eruptii dentare, administrare de vaccinuri etc.

Doze si mod de administrare

- in colicile sugarului: 1- 3 plicuri pe zi, intre mese, timp de 3 luni;
- stari de disconfort si agitatie cauzate de administrarea vaccinurilor, de eruptiile dentare etc.: 2-4 plicuri pe zi, la nevoie;
- pentru reglarea tranzitului intestinal: 2-4 plicuri pe zi timp de 4-5 zile; daca simptomele digestive persista, adresati-va medicului pediatru;
- pentru dezobisnuirea de "biberonul de peste noapte": 1-2 plicuri pe noapte.
Inainte de administrare, continutul plicului se dizolva in aproximativ 50 ml apa fiarta si racita la temperatura camerei sau apa plata, pana rezulta o solutie clara, care, in functie de necesitatile copilului, poate fi administrata toata odata sau treptat pe parcursul zilei. Nu necesita indulcire.
Poate fi folosit intre mese, in loc de ceai.

Recomandari

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Mod de eliberare

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare

Cutie cu 20 de plicuri a cate 3 grame.Cutie cu 6 plicuri a cate 3 grame.
Producator
Producator FITERMAN PHARMA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAlinan Happy Drink, plicuri Fiterman
Rating-ul dumneavoastră