Coș de cumpărături

Condiment Cu Roinita,Tarhon,Marar Eco 200g Nera Plant

în stoc
SKU
Condiment Cu Roinita,Tarhon,Marar Eco 200g Nera Plant
44,00 RON
Condimentul Eco Nera Plant cu roiniță, tarhon și mărar se folosește pentru aromatizarea salatelor vegane, a ciorbelor și supelor de legume, în prepararea mâncărurilor cu cartofi, a brânzeturilor din soia, a omletelor, a droburilor din soia, linte sau năut, în preparatele principale pe bază de pește, pui, cartofi, mazăre.

Condimentul Eco Nera Plant cu roiniță, tarhon și mărar se folosește pentru aromatizarea salatelor vegane, a ciorbelor și supelor de legume, în prepararea mâncărurilor cu cartofi, a brânzeturilor din soia, a omletelor, a droburilor din soia, linte sau năut, în preparatele principale pe bază de pește, pui, cartofi, mazăre.

Roiniță (Melissa officinalis), Tarhon (Artemisia dracunculus), Mărar (Anethum graveolens) - în părți egale.

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

Roinița este apreciată ca mirodenie datorită gustului său proaspăt, asemănător cu cel al lămâii, mirtului lămâios și lemongrass-ului.

Tarhonul combină gustul dulce pătrunzător cu cel dulce piperat. Bogat în vitaminele A și C, în săruri minerale și iod, tarhonul este de mare ajutor persoanelor care trebuie să evite sarea, piperul și oțetul, el reușind să înlocuiască aceste condimente.

Cu un gust dulce și aromatic, Mărarul este adesea asociat cu murăturile, ciupercile, iaurtul și fasolea. Frunzele și semințele acestei mirodenii au ulei volatil cu un conțin de până la 60% de carvona (un antioxidant puternic care se mai găsește și în frunzele de dafin și în semințele de chimen), substanțe minerale (potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier etc.) și vitamine (A, B și C). Mărarul stimulează digestia și reglează metabolismul; consumul acestei plante aromatice are ca efect benefic combaterea balonărilor.

Utilizare

Se folosește după gust, pentru aromatizarea salatelor și a mâncărurilor.

Recomandat persoanelor care nu consumă sare.

A se păstra bine închis, ferit de umiditate, la temperaturi de 15-30oC.

Mod de prezentare

Punga stand up, 200g

Producator
Producator NERA PLANT
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCondiment Cu Roinita,Tarhon,Marar Eco 200g Nera Plant
Rating-ul dumneavoastră