Coș de cumpărături

Condiment Cu Salvie,Menta,Chimen Eco 200g Nera Plant

în stoc
SKU
Condiment Cu Salvie,Menta,Chimen Eco 200g Nera Plant
44,00 RON
Condimentul Eco Nera Plant cu salvie, mentă și chimen este potrivit pentru aromatizarea preparatelor din carne roșie (vită, porc, vânat) sau albă, dar și pește. Combinația dă o aromă deosebită și sosurilor pentru paste, preparatelor din cartofi și salatelor de legume.

Condimentul Eco Nera Plant cu salvie, mentă și chimen este potrivit pentru aromatizarea preparatelor din carne roșie (vită, porc, vânat) sau albă, dar și pește. Combinația dă o aromă deosebită și sosurilor pentru paste, preparatelor din cartofi și salatelor de legume.

Salvie (Salvia officinalis), Mentă (Mentha piperita), Chimen (Cavum carvi) - în părți egale.

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

Salvia este un condiment foarte puternic, cu un gust înțepător, mentolat, cu o aromă fină, un pic amăruie și picantă. Ea și-a dovedit eficiența și în a trata problemele stomacale.

Semințele de Chimen, cafenii la culoare, au aroma și gustul foarte puternice. Ele sunt recunoscute pentru efectele deosebite asupra digestiei. Au un conținut mare de vitamina B3 (niacina), vitamina B9 (acidul folic), vitaminele E, C și A (retinolul); de asemenea, sunt o sursă bogată de minerale: fier, zinc, magneziu, calciu, fosfor, sodiu, potasiu și fibre.

Mentolul din uleiurile conținute de Mentă este cel care dă un gust proaspăt, răcoritor și foarte aromat preparatelor la care se folosește. Bogată în vitaminele C și D, în calciu, magneziu, zinc și mai ales în uleiuri eterice, antiseptică și calmantă, Menta este un remediu în indigestie, balonare și digestie lentă.

Utilizare

Se folosește după gust, pentru aromatizarea salatelor și a mâncărurilor.

A se păstra bine închis, ferit de umiditate, la temperaturi de 15-30oC.

Mod de prezentare

Punga stand up, 200g

Producator
Producator NERA PLANT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account