Coș de cumpărături

Hepatodren Otet BIO 1000ml - Nera Plant

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Hepatodren Otet BIO 1000ml - Nera Plant-1
62,00 RON
  • Drenor hepatic şi biliar
  • Regenerant al celulelor hepatice
  • Favorizează digestia grăsimilor și eliminarea toxinelor din organism.

Cum acţionează?

  • Drenor hepatic şi biliar
  • Regenerant al celulelor hepatice
  • Favorizează digestia grăsimilor și eliminarea toxinelor din organism.

Pentru ce se recomandă?

  • Afecțiuni hepatice și biliare

Cum se utilizează produsul?

Intern:

Pentru persoane cu probleme de sănătate:

Câte 1 linguriță (copii) sau câte 1-3 linguri (adulți) de 3 ori pe zi, în timpul meselor principale, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.

Cura durează 3-4 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.

Produsul se poate consuma și în salate şi mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai și sucuri naturale.

Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.

În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare: Recipient de sticlă violet, a 250ml

Ce ingrediente conține?

27% mere mature sănătoase (Malus domestica); 2% frunze de Anghinare (Cynara scolymus), 2% fructe de Armurariu (Silybum marianum), 1% flori de Gălbenele (Calendula officinalis), 1% părți aeriene de Oregano (Origanum vulgare), 1% rădăcină și părți aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale), 1% părți aeriene de Sulfină (Melilotus officinalis),1% părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum),1% părți aeriene de Țintaură  (Centaurim erythraea); 0,5% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); în bază de apă și îndulcitori: miere de albine, zahăr brun invertit.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.

Anghinarea are un puternic efect diuretic, fiind foarte utilă în curele de detoxifiere, deoarece curăță sângele, ficatul și rinichii de toxine. Consumul de anghinare stimulează apetitul şi digestia, elimină apa și scade nivelul de colesterol.

Fructele de Armurariu au acțiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxică, decongestivă, antiinflamatorie, coleretic-colagogă, antioxidantă. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhibă intrarea toxinelor în celula hepatică și împiedică alterarea membranei hepatocitoare. Armurariul este folosit în boli hepatice (hepatite cronice active, de cauză atât virală, cât și alcoolică, ciroză hepatică, insuficiență hepatică). Se asociază preventiv medicamentelor cu potențial hepatotoxic.

Florile de Gălbenele reglează funcția biliară, prin principiile amare având o acțiune hipolipemiantă, coleretică. Se recomandă în tratamentul colecistitelor, dischineziei biliare atone și hipotone, precum și în creșterea secreției de bilă a celulelor hepatice.

Oregano este una din plantele mult utilizate în medicina noastră tradiţională în diferite afecţiuni: hepatită, ascită, gastrită hipoacidă, colici gastrice, atonie intestinală, halenă, aerofagie, diaree, dezinterie, anorexie, colitele de fermentație. Capacitatea antioxidanților la oregano este de 3 până la 20 de ori mai mare decât la orice altă plantă. Oregano are de 4 ori puterea antioxidanților din afine, de 12 ori mai mare ca a portocalelor și de 42 de ori mai mare ca a merelor.

Păpădia, prin compoziția sa chimică, acționează ca tonic amar, drenor hepato-biliar, decongestionant, colagog, depurativ, antiinflamator, antioxidant, având un important efect diuretic. Astfel, ea este indicată în stările congestive hepatice, hepatite, insuficiență hepatică, hipercolesterolemie, icter și litiază biliară.

Sulfina se recomandă în hepatita cronică deoarece stimulează refacerea țesuturilor prin înlocuirea celor distruse cu altele nou formate identice morfofuncțional, contribuie la sinteza ARN și prin aceasta la regenerarea țesutului hepatic. Are, de asemenea, o acțiune hepatoprotectoare, antiinflamatoare, anticoagulantă și cicatrizantă.

Sunătoarea, datorită uleiului volatil, a hipericinei şi a taninului, are proprietăţi antiseptice, astringente şi cicatrizante. Reduce procesele inflamatorii hepatice cronice şi tulburările motilităţii căilor biliare. Intern se recomandă în colite şi colecistopatii.

Ţintaura este socotită unul din cei mai puternici „detergenţi” naturali pentru toxinele din organism. Are un gust amar accentuat, pe bună dreptate fiind cunoscută şi sub denumirea de Fierea pământului. Preparatele din Ţintaură ajută organismul să elimine toxinele prin scaun, urină şi transpiraţie. Cel mai important efect în aceste cazuri este cel drenor şi protector hepatic, ţintaura ajutând ficatul – cel mai solicitat organ în cazul intoxicaţiilor – să îşi exercite funcţia de „filtru al otrăvurilor” care intră în organism, stimulând ulterior procesul de regenerare a celulelor hepatice. Are un puternic efect stimulent asupra musculaturii netede de la nivelul veziculei biliare, favorizând vărsarea bilei în colecist. Este foarte eficientă şi în prevenirea colecistitei şi mai ales a litiazei biliare.

Drojdia de bere mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.

Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.

Zahărul brun invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.

Producator
Producator NERA PLANT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account