Coș de cumpărături

Miere Cu Tinctura De Propolis Eco 70g Nera Plant

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Miere Cu Tinctura De Propolis Eco 70g Nera Plant
22,00 RON
Cum acționează? Crește rezistența organismului Ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism Reduce efectele nocive ale radicalilor liberi Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature Susține buna funcționare a aparatului digestiv Pentru ce se recomandă? Imunitate scăzută Boli infecto-contagioase cu stări febrile (gripe, răceli) Demineralizare Tumori Hipercolesterolemie Stres oxidativ Ulcer gastro-duodenal, colite acute şi cronice Parazitoze intestinale Infecţii ale căilor urinare Guşă tiroidiană Migrenă, nevralgie Inflamaţii ale ficatului Alergii Informații nutriționale pentru 100g: Valoare energetică: 1326kJ/312kcal Grăsimi: <0,1g – din care acizi grași saturați: <0,1g Glucide: 77,5g – din care zaharuri: 69,6g Fibre: <0,5g Proteine: 0,5g Sare: 0,004g
Cum acționează?
 • Crește rezistența organismului
 • Ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism
 • Reduce efectele nocive ale radicalilor liberi
 • Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature
 • Susține buna funcționare a aparatului digestiv
Pentru ce se recomandă?
 • Imunitate scăzută
 • Boli infecto-contagioase cu stări febrile (gripe, răceli)
 • Demineralizare
 • Tumori
 • Hipercolesterolemie
 • Stres oxidativ
 • Ulcer gastro-duodenal, colite acute şi cronice
 • Parazitoze intestinale
 • Infecţii ale căilor urinare
 • Guşă tiroidiană
 • Migrenă, nevralgie
 • Inflamaţii ale ficatului
 • Alergii

Informații nutriționale pentru 100g:

Valoare energetică: 1326kJ/312kcal
Grăsimi: <0,1g
– din care acizi grași saturați: <0,1g
Glucide: 77,5g
– din care zaharuri: 69,6g
Fibre: <0,5g
Proteine: 0,5g
Sare: 0,004g

Miere de albine - 94.5%, tinctură de propolis - 5.5%.</p>

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

Propolisul este un produs apicol primar cu compoziţie complexă, provenind din culegerea de pe mugurii arborilor şi prelucrarea de către albine a unor substanţe răşinoase, aromate, plastifiante, la care se adaugă secreţii glandulare, ceară etc.

Propolisul reprezintă o substanţă bioactivă deosebit de valoroasă, cu rol biostimulator şi bioregulator, acţionând în special la nivelul nucleilor hipotalamici. Produs bogat în vitaminele B1, B2, B3, B6, B12, C, D, A, biominerale: Zn, Ca, Mg, Fe, Cu, K, bioenzime, substanțe antifungice și antiseptice, propolisul și-a demonstrat eficienţa în peste 200 de afecţiuni.

Studiile moderne privitoare la proprietăţile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de ştiinţă: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut.

Activitatea antimicrobiană s-a analizat pe culturi de diferite microorganisme (streptococi, stafilococi, Salmonella, Proteus, bacili, Saccharomyces cereus, Mycobacterium phlei, Mycobacterium tuberculosis, Candida albicans etc.). Şi efectul antiviral a fost demonstrat în lucrări ştiinţifice de specialitate. Datorită flavonoizilor şi, probabil, a fitoecdisonelor, propolisul are şi acţiune antioxidantă. De asemenea, efectele sale anestezice sunt excepţionale: de 3,5 ori mai mari decât ale cocainei şi de 5,2 ori mai mari decât ale novocainei.

Prin însuşirile sale antibacteriene, antibiotice şi cicatrizante, precum şi prin acţiunea imunologică şi antiseptică, propolisul se foloseşte ca adjuvant în diferite afecţiuni.

Propolisul nu are efecte secundare decât în cazul persoanelor alergice. Folosirea îndelungată a extractului de propolis nu duce la disbacterioză, ceea ce are o mare importanţă practică.

Numit și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice, dintre care minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural.

În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Utilizare

Intern:

Adulți: 3-4 linguri/zi, în cure de minimum 3-4 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile

Copii: 3-4 linguriţe/zi

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor diabetice, precum și persoanelor alergice la produse apicole. Contraindicat persoanelor cărora le este interzis/limitat consumul de alcool. A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi de 15-30⁰C și ferit de lumina directă a soarelui.

A se amesteca înainte de consum.

Mod de prezentare

Borcan din sticlă violet, 70g

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

Producator
Producator NERA PLANT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account