Utilizăm cookies pentru ca dumneavostră să aveți o experiență cât mai plăcută. Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie să primim acordul dumneavosatră pentru a seta cookie-urile. Află mai multe.
Otet de Mere si Miere BIO 250ml - Nera Plant
Antibacterian. Tonic digestiv. Energizant.
Produs natural obţinut din mere româneşti şi miere de albine, după o reţetă tradiţională.
Cum acţionează?
- Antibacterian
- Antialergic
- Tonic digestiv
- Energizant
- Detoxifiant
- Remineralizant
- Antifebril
- Normalizează nivelul colesterolului
- Combate durerile musculare şi articulare
- Antiinflamator
Pentru ce se recomandă?
Intern:
- Probleme de digestie și obezitate
- Imunitate scăzută
- Oboseală cronică
- Migrene, ameţeli, insomnie
Extern:
- Febră în răceli și gripe (pentru frecții și împachetări)
- Arsuri solare; înţepături de insecte
Cum se utilizează produsul?
Intern:
Adulți: 1-3 linguri de 3 ori pe zi, în timpul meselor, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.
Cura durează 3-4 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.
Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Extern, produsul se poate folosi pentru frecţionări, comprese.
Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.
În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.
Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml
Mod de prezentare: Recipient de sticlă violet, a 250ml
Ce ingrediente conține?
30% mere mature sănătoase (Malus domestica); 1% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); în bază de apă și îndulcitori: miere de albine, zahăr brun invertit.
Ce proprietăți are fiecare ingredient?
Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.
Drojdia de bere mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.
Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.
Zahărul brun invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.
Producator | NERA PLANT |
---|