Coș de cumpărături

Pesto De Leurda Eco 55g Nera Plant

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Pesto De Leurda Eco 55g Nera Plant
17,00 RON
Pesto Eco Nera Plant de leurdă este un mix sănătos și sățios obținut din ingrediente naturale. El condimentează mâncărurile de pește, ouă, brânză, paste şi carne. Informații nutriționale pentru 100g: Valoare energetică: 1009kJ/245kcal Grăsimi: 23,4g – din care acizi grași saturați: 3,5g Glucide: 3,1g – din care zaharuri: 3,1g Fibre: 4,9g Proteine: 3,0g Sare: 0,78g

Pesto Eco Nera Plant de leurdă este un mix sănătos și sățios obținut din ingrediente naturale. El condimentează mâncărurile de pește, ouă, brânză, paste şi carne.

Informații nutriționale pentru 100g:

Valoare energetică: 1009kJ/245kcal
Grăsimi: 23,4g
– din care acizi grași saturați: 3,5g
Glucide: 3,1g
– din care zaharuri: 3,1g
Fibre: 4,9g
Proteine: 3,0g
Sare: 0,78g

Leurdă (Allium ursinum) - 60%; ulei de măsline extravirgin - 30%; oțet de mere Nera Plant - 5%; miez de nucă - 3%; sare de mare - 2%.

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

 

Leurda este una dintre cele mai la îndemână detoxifiante din natură. Gustul ei o recomandă oricărui preparat culinar care cere usturoi, fiind totodată mult mai bine tolerată decât acesta.

În frunzele și în bulbii de Leurdă, savanții au descoperit o mare cantitate de vitamina C - de trei ori mai multă decât în lămâi și portocale (700mg la 100g de Leurdă!).

În plus, Leurda conține germaniu și seleniu în formă organică, două substanțe rar întâlnite în natură, cu efecte antitumorale de excepție.

Uleiul de măsline extravirgin păstrează cel mai bine proprietățile nutritive ale măslinelor, având o aromă deosebită și o aciditate echilibrată. Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac, ajută la combaterea ulcerului și a gastritei, reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase.Știați că acizii graşi nesaturaţi şi monosaturaţi, care reprezintă circa 75% din compoziţia uleiului de măsline extravirgin, sunt similari cu cei prezenţi în laptele matern? Acest lucru explică de ce uleiul de măsline este atât de bine tolerat de organism.

Oţetul de mere este o sursă bogată de vitamine, minerale, acizi graşi şi enzime care stimulează digestia și energizează.

Foarte sățios, miezul de Nucă concentrează o bogăție de nutrienți recomandați pentru întărirea și protejarea sistemului cardiovascular. El este și o sursă importantă de proteine vegetale.

Utilizare

Se folosește după gust, pentru condimentarea mâncărurilor din pește, ouă, brânză, paste, carne. A se păstra într-un loc uscat, la temperatură ambientală. După deschidere, a se păstra în frigider (la <7ºC) și a se consuma în maximum 21 zile.

Mod de prezentare

Borcan sticlă violet, 55g

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

Producator
Producator NERA PLANT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account