Coș de cumpărături

Suc de merișoare 500 ml Biotta

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Suc de merișoare 500 ml Biotta
32,60 RON
Merişoarele de munte pot avea efecte pozitive asupra activităţii vezicii urinare Biotta produce suc de merişoare coapte pe cale naturală şi culese din zone unde cresc spontan (necultivat), în ţările din Europa Centrală. Sucul de merişoare este recunoscut ca bogat în proantocianide naturale. Pentru că sucul de merişoare e foarte acru în stare naturală, sucul Biotta de merişoare conţine şi ceai de frunze de mesteacăn şi concentrat de agave (17%).

Merişoarele de munte pot avea efecte pozitive asupra activităţii vezicii urinare

 Biotta produce suc de merişoare coapte pe cale naturală şi culese din zone unde cresc spontan (necultivat), în ţările din Europa Centrală. Sucul de merişoare este recunoscut ca bogat în proantocianide naturale. Pentru că sucul de merişoare e foarte acru în stare naturală, sucul Biotta de merişoare conţine şi ceai de frunze de mesteacăn şi concentrat de agave (17%).

Sucul de merişoare Biotta a fost dezvoltat în colaborare cu “Centrul pentru cercetarea vezicii urinare” la spitalul cantonal din Frauenfeld, Elveția.

 

Sucul de merişoare a obţinut în 2012 medalia de aur în cadrul Centrului Internaţional DLG de Testare a calităţii pentru sucuri.

 

Informații nutriționale

100 ml conțin în medie:

Calorii: 230 kj (54 kcal)

Proteine: 0 g

Carbohidrați: 13 g

din care zaharuri din fructe: 12 g

Grăsimi:  0.2 g

Sare: 0.01 g

Producator
Producator BIOTTA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSuc de merișoare 500 ml Biotta
Rating-ul dumneavoastră