Coș de cumpărături

Ulei De Masline Cu Busuioc Eco 250ml Nera Plant

în stoc
SKU
Ulei De Masline Cu Busuioc Eco 250ml Nera Plant
50,00 RON
Produs natural obținut din părți aeriene de busuioc (Ocimum basilicum), proaspăt recoltate, ale căror substanțe active au fost extrase în ulei de măsline extravirgin. Cum acţionează? Favorizează resorbţia/eliminarea gazelor intestinale. Stimulează digestia. Cicatrizant. Pentru ce se recomandă? Colită de fermentație, colici abdominale, balonare Răceală, gripă, bronșită Informații nutriționale pentru 100ml: Valoare energetică: 3696kJ/899kcal Grăsimi: 99,91g – din care acizi grași saturați: 13,6g Glucide: <0,2g – din care zaharuri: <0,2g Fibre: <0,5g Proteine: <0,3g Sare: 0,02g

Produs natural obținut din părți aeriene de busuioc (Ocimum basilicum), proaspăt recoltate, ale căror substanțe active au fost extrase în ulei de măsline extravirgin.

Cum acţionează?
  • Favorizează resorbţia/eliminarea gazelor intestinale.
  • Stimulează digestia.
  • Cicatrizant.
Pentru ce se recomandă?
  • Colită de fermentație, colici abdominale, balonare
  • Răceală, gripă, bronșită

Informații nutriționale pentru 100ml:

Valoare energetică: 3696kJ/899kcal
Grăsimi: 99,91g
– din care acizi grași saturați: 13,6g
Glucide: <0,2g
– din care zaharuri: <0,2g
Fibre: <0,5g
Proteine: <0,3g
Sare: 0,02g

Informații suplimentare

ulei de măsline extravirgin, părți aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum) - 10%.

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

Busuiocul energizează şi vitaminizează. Prin conţinutul bogat în vitamine A şi C, în minerale - calciu şi fier, busuiocul are un efect revigorant deosebit asupra organismului. Este un tonic foarte bun în timpul virozelor şi în perioadele intersezoniere, întărind imunitatea şi combătând stările febrile. Datorită proprietăţilor antimicrobiene şi antispastice, preparatele din busuioc sunt eficiente într-o gamă largă de boli: gripă, bronşită, afte, ulcer gastric, infecţii urinare, nevralgii. Terapia cu busuioc este foarte eficientă în afecţiuni pe fond nervos, altfel greu de vindecat (migrene şi anxietate).

Uleiul de măsline extravirgin păstrează cel mai bine proprietățile nutritive ale măslinelor, având o aromă deosebită și o aciditate echilibrată. Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acizi grași nesaturați 85%, acizi grasi saturați 15%, trigliceride și clorofilă, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac, ajută la combaterea ulcerului și a gastritei, reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase, mărește rezistenţa vaselor sanguine, inclusiv a pereţilor arteriali, întărește sistemul imunitar al organismului şi previne îmbătrânirea celulelor. Știați că acizii graşi nesaturaţi şi monosaturaţi, care reprezintă circa 75% din compoziţia uleiului de măsline extravirgin, sunt similari cu cei prezenţi în laptele matern? Acest lucru explică de ce uleiul de măsline este atât de bine tolerat de organism.

Uleiul de măsline extravirgin este recomandat chiar și bebelușilor, de la începutul diversificării alimentației, adăugat în piureul de legume sau în supa de la prânz.

Utilizare

În regim obişnuit de viaţă: 1-2 linguriţe în salate, mâncăruri, la prepararea produselor de panificaţie.

Pentru persoane cu probleme de sănătate, intern:

Adulți: câte 1 linguriţă de 2-3 ori/zi, înaintea meselor principale, în care puteți adăuga 1-2 picături de lămâie.

Copii: ½ linguriță de 2 ori pe zi.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se folosi în cure scurte și cu pauze între ele de către persoanele cu afecțiuni digestive. A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-30oC. A se agita înainte de utilizare.

Mod de prezentare

Sticlă violet, 250ml

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

Producator
Producator NERA PLANT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account