Coș de cumpărături

Benzi de analiză a urinei pentru glucoză și corpi cetonici Go-Keto

în stoc
SKU
Benzi de analiză a urinei pentru glucoză si corpi cetonici
175,00 RON

100 x benzi
Benzi cu 2 parametri (GLUCOZA, CETONE)
Aceste benzi sunt folosite zilnic si recomandate de mii de cetonieni si profesionisti din domeniul sanatatii. Benzile de analiza a urinei pentru glucoza si corpi cetonici Go-Keto sunt convenabile, usor de utilizat si pot oferi rezultate rapide in ceea ce priveste nivelurile de glucoza si cetona.

Detalii produs „Benzi de analiza a urinei pentru glucoza si corpi cetonici Go-Keto”


Beneficiile pentru sanatate:
Benzile de analiza a urinei Mission® sunt un instrument excelent pentru a obtine o perspectiva asupra starii generale de sanatate a pacientului. Este un instrument de screening foarte rentabil. Strips-urile sunt foarte fiabile si au performante comparabile cu cele ale liderilor de piata.

 

De ce functioneaza:
Benzile mentionate sunt usor de utilizat si rezultatele sunt disponibile instantaneu.

Fapte suplimentare
Continut: 100 benzi per recipient

Instructiunile de utilizare:
Lasati banda, proba de urina si/sau controalele sa atinga temperatura camerei (15-30ºC) inainte de testare. Proba de urina trebuie colectata intr-un recipient curat si uscat si testata cat mai curand posibil.

Scoateti banda din recipientul inchis si utilizati-o cat mai curand posibil. Inchideti imediat recipientul ermetic dupa indepartarea numarului necesar de benzi. Cufundati complet zonele cu reactivi ale benzii in urina proaspata, bine amestecata si indepartati imediat banda pentru a evita dizolvarea reactivilor de mai jos.
In timp ce scoateti banda din urina, treceti marginea benzii pe marginea recipientului de urina pentru a indeparta excesul de urina. Tineti banda in pozitie orizontala si aduceti marginea benzii in contact cu un material absorbant (de exemplu, un gusca de hartie) pentru a evita amestecarea substantelor chimice din zonele de reactivi adiacente si/sau murdarirea mainilor cu urina.
Comparati zonele de reactiv cu blocurile de culoare corespunzatoare de pe eticheta recipientului la momentele specificate. Tineti banda aproape de blocurile de culoare si potriviti cu grija.
Nota: Rezultatele pot fi citite pana la 2 minute dupa orele specificate.

Consultati manualul de instructiuni (engleza) pentru detalii.

Depozitare:
A se pastra asa cum este ambalat in recipientul inchis fie la temperatura camerei, fie la frigider (2-30°C). A nu se expune la lumina directa a soarelui. Banda este stabila pana la data de expirare imprimata pe eticheta recipientului. Nu indepartati desicantul. Indepartati doar suficiente benzi sau folositi imediat. Inlocuiti capacul imediat si strans. NU CONGELATI. Nu utilizati dupa data de expirare.

Nota: Odata ce recipientul a fost deschis, benzile ramase sunt stabile pana la 3 luni. Stabilitatea poate fi redusa in conditii de umiditate ridicata.

Producator
Producator GO-KETO
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBenzi de analiză a urinei pentru glucoză și corpi cetonici Go-Keto
Rating-ul dumneavoastră