Coș de cumpărături

Biotin Plus 100 tablete - Ostrovit

în stoc
SKU
Biotin Plus 100 tablete - Ostrovit
19,00 RON

Biotina contribuie la menținerea metabolismului energetic normal.
Biotina ajută la buna funcționare a sistemului nervos.
Biotina contribuie la menținerea metabolismului adecvat al macronutrienților.
Biotina ajută la obținerea funcției psihologice normale.
Biotina ajută la menținerea sănătoasă a părului, a membranelor mucoase și a pielii sănătoase.
Zincul ajută la menținerea unui echilibru acido-bazic adecvat.
Zincul ajută la menținerea funcțiilor cognitive normale si la menținerea fertilității și a funcției reproductive adecvate.
Zincul ajută la menținerea sănătății oaselor, părului, unghiilor și pielii.
Acidul folic contribuie la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii.
Acidul folic ajută la sinteza corectă a aminoacizilor.
Acidul folic contribuie la reducerea oboselii și oboselii.
Seleniul ajută la menținerea sănătății părului și a unghiilor.
Seleniul ajută la buna funcționare a glandei tiroide.

OstroVit Biotin Plus 100 comprimate


OstroVit Biotin PLUS este un supliment alimentar modern sub formă de tablete care conțin biotină, seleniu, zinc și acid folic. Biotina, zincul și seleniul ajută la menținerea părului sănătos, a pielii sănătoase și a unghiilor sănătoase. Folații contribuie la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii. OstroVit Biotin PLUS este un preparat complet cuprinzător care completează deficiențele de minerale de bază din dieta dumneavoastră.


100 de portii in pachet
Bogată în biotină
Produs îmbogățit cu zinc, seleniu și acid folic
1 tabletă reprezintă 1 porție de supliment alimentar


OstroVit Biotin PLUS - Biotină, zinc, seleniu și acid folic
Este un supliment alimentar dedicat femeilor care doresc să aibă grijă de aspectul sănătos al părului, pielii sau unghiilor. Complexul ideal de minerale, adică biotină, zinc, seleniu, susține regenerarea țesuturilor și te face să te simți din nou special. Adaosul de acid folic este deosebit de important pentru femeile însărcinate, deoarece ajută la modelarea țesuturilor materne în primele etape ale sarcinii.

Biotina (vitamina B7) - un compus chimic organic din grupul de vitamine care se dizolvă în apă. Poate fi extras atât din organisme animale, cât și din plante. Important este că este o coenzimă pentru construirea de enzime importante pentru corpul nostru. Participa indirect la procesul de gluconeogeneză și la ciclul Krebs. Susține procesele de regenerare a pielii și a părului, care sunt proprietăți ideale pentru femeile cărora le pasă de aspectul și sănătatea lor.
Zincul – un element care este unul dintre mineralele esențiale din alimentația umană. Joacă un rol semnificativ ca componentă a zeci de enzime diferite. Se găsește în principal în produsele din carne și ouă, stridii, pește și leguminoase. Cercetările sugerează că nivelurile scăzute de zinc pot reduce sensibilitatea la insulină, dar și nivelurile ridicate de testosteron. Cel mai adesea, zincul „lasă” corpul nostru cu transpirație, ceea ce face ca suplimentarea acestui mineral să fie atât de importantă pentru sportivii care furnizează insuficient zinc organismului lor. Deficienta de zinc se poate manifesta in leziuni ale pielii precum acnee sau ulceratii.
Seleniu - un mineral esential pentru organismul nostru. Apare atât sub formă organică, cât și anorganică. Seleniul joacă un rol neprețuit în organism - este necesar pentru buna funcționare a enzimelor, ajută la eliminarea radicalilor liberi și protejează celulele și globulele roșii din sângele lor de efectele toxice. Ajută la menținerea părului și a unghiilor sănătoase, reglează buna funcționare a sistemului imunitar, este responsabil pentru o tiroidă sănătoasă și chiar este responsabil pentru cursul corect al spermatogenezei.
Acidul folic - este o vitamina esentiala denumita adesea vitamina B9. Acidul folic este un compus chimic de origine vegetală. Joacă un rol important în creșterea nou-născuților și ca un compus esențial care contribuie la ajutarea femeilor care intenționează să rămână însărcinate. Administrarea suplimentelor cu acid folic la femeile însărcinate poate fi o necesitate, deoarece acidul folic este instabil termic și se degradează (moare) în timpul procesării termice, adică în timpul gătitului, coacerii sau prăjirii.


Proprietăți:
Biotina contribuie la menținerea metabolismului energetic normal
Biotina ajută la buna funcționare a sistemului nervos
Biotina contribuie la menținerea metabolismului adecvat al macronutrienților
Biotina ajută la obținerea funcției psihologice normale
Biotina ajută la menținerea sănătoasă a părului, a membranelor mucoase și a pielii sănătoase
Zincul ajută la menținerea unui echilibru acido-bazic adecvat
Zincul ajută la menținerea funcțiilor cognitive normale Zincul ajută la menținerea fertilității și a funcției reproductive adecvate
Zincul ajută la menținerea sănătății oaselor, părului, unghiilor și pielii
Acidul folic contribuie la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii
Acidul folic ajută la sinteza corectă a aminoacizilor
Acidul folic contribuie la reducerea oboselii și oboselii
Seleniul ajută la menținerea sănătății părului și a unghiilor
Seleniul ajută la buna funcționare a glandei tiroide


Utilizare sugerată
Luați 1 porție (1 tabletă) pe zi. Produsul este destinat adulților.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii și femeile care alăptează nu trebuie să ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor. Utilizați la femeile însărcinate după consultarea medicului.

Informatii nutritionale
Ingrediente
Agent de încărcare: celuloză microcristalină; picolinat de zinc (zinc), amidon, L-selenometionină (seleniu), antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; D-biotină (biotină), acid pteroilmonoglutamic (acid folic).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Informații nutriționale
Greutate neta a produsului: 38 g
Porții per recipient: 100
Marimea portiei: 1 tableta
Ingrediente active pe porție % RI*
Biotină 2500 µg 5000
Zinc 15 mg 150
Seleniu 100 µg 182
Acid folic 800 µg 400

Producator
Producator OSTROVIT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account