Coș de cumpărături

Bonnisan Picături himalaya

în stoc
SKU
Bonnisan Picături himalaya
30,00 RON
Anethum sowa (Mărarul) facilitează digestia și contribuie la confortul digestiv. De asemenea, mărarul sprijină tranzitul intestinal și funcționarea normală a ficatului. Ajută la obținerea unui somn odihnitor, fiind utilizat în mod tradițional pentru a reduce iritabilitatea și agitația. Elettaria cardamomum (Cardamomul) și Achillea millefolium (Coada șoricelului) contribuie la eliminarea disconfortului digestiv, sprijinind digestia. În plus, coada șoricelului protejează mucoasa gastrică și susține buna funcționare a căilor biliare. Terminalia chebula ajută digestia în mod complex, contribuind la susținerea tranzitului intestinal normal și la menținerea scaunelor regulate, precum și prin normalizarea cantității de gaze produse la nivel digestiv.

Anethum sowa (Mărarul) facilitează digestia și contribuie la confortul digestiv. De asemenea, mărarul sprijină tranzitul intestinal și funcționarea normală a ficatului. Ajută la obținerea unui somn odihnitor, fiind utilizat în mod tradițional pentru a reduce iritabilitatea și agitația. 

Elettaria cardamomum (Cardamomul) și Achillea millefolium (Coada șoricelului) contribuie la eliminarea disconfortului digestiv, sprijinind digestia. În plus, coada șoricelului protejează mucoasa gastrică și susține buna funcționare a căilor biliare.

Terminalia chebula ajută digestia în mod complex, contribuind la susținerea tranzitului intestinal normal și la menținerea scaunelor regulate, precum și prin normalizarea cantității de gaze produse la nivel digestiv.

Copii 1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi (1/2 linguriță)

Copii 3-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi (1 linguriță)

Copii peste 6 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi (1 linguriță si 1/2)

Bonnisan picături poate fi adminstrat copiilor sub 1 an doar la recomandarea medicului specialist.

Producator
Producator HIMALAYA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBonnisan Picături himalaya
Rating-ul dumneavoastră