Coș de cumpărături

Catuaba Bark 120 tablete - Essence

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Catuaba Bark 120 tablete - Essence
47,00 RON

Efect afrodisiac.

Sprijina functia sexuala.

 CATUABA BARK - 120 TABLETE ESSENCE


Catuaba Bark este un supliment alimentar sub forma de tablete care contin extract de scoarta de catuaba (latina: Erythroxylum vacciniifolium ).


Erythroxylum vacciniifolium - informatii de baza
Genul Erythroxylum este format din aproximativ 200 de specii, larg raspandite in America de Sud, Africa si Madagascar. Erythroxylum se caracterizeaza prin prezenta, printre altele. alcaloizi, taninuri, terpene, flavonoide si fenilpropanoizi.


Catuaba - ce este?
Erythroxylum vacciniifolium este o planta cu flori populara care provine din Brazilia. O infuzie facuta din aceasta planta se numeste in mod traditional „ catuaba ” (un nume folosit si pentru infuziile altor tipuri de plante). Catuaba este foarte raspandita in randul populatiei locale si este folosita in mod traditional. Ingredientul activ din catuaba se crede a fi alcaloizi numiti catuabinami ( alcaloizii sunt compusi organici derivati din plante care prezinta diferite activitati biologice). Catuaba isi datoreaza proprietatile in principal acestor compusi.


Catuaba si functiile sexuale
Conform publicatiilor stiintifice disponibile (Restrepo et al., 2019), popoarele indigene folosesc frunzele de Erythroxylum vacciniifolium pentru proprietatile lor stimulatoare. La randul sau, scoarta este folosita pentru a sustine functiile sexuale . Catuaba este cunoscuta in principal pentru proprietatile sale afrodisiace. Si stiati ca „catuaba” este un cuvant tribal care inseamna „ceea ce da putere unui indian”.

 

Se consuma 1 comprimat pe zi, fara a mesteca, cu o cantitate suficienta de lichid, de preferat 30 de minute. inaintea meselor.

 

Producator
Producator ESSENCE
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account