Coș de cumpărături

Ceai de Coada Soricelului dacia Plant

în stoc
SKU
Ceai de Coada Soricelului dacia Plant
6,00 RON
PREZENTARE GENERALA Ceaiul de coada soricelului este recomandat pentru sustinerea functiei digestive, hepatice si pentru reducerea riscului de sangerare. Favorizeaza procesul de regenerare al pielii. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale si al mucoasei anale. DE CE CEAIURILE DACIA PLANT? Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic. • Sunt conforme cu standardele de calitate europene. • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Produsul nu contine coloranti si conservanti. La ce folosesc: Aparatul genital, Fito-dermatologice, Hematologie, Menstruatie, Sistem gastrointestinal, Sistem hepato-biliar, Vase hemoroidale
PREZENTARE GENERALA
Ceaiul de coada soricelului este recomandat pentru sustinerea functiei digestive, hepatice si pentru reducerea riscului de sangerare. Favorizeaza procesul de regenerare al pielii. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale si al mucoasei anale.

DE CE CEAIURILE DACIA PLANT?
Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

• Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
• Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
• Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

 

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

La ce folosesc: Aparatul genital, Fito-dermatologice, Hematologie, Menstruatie, Sistem gastrointestinal, Sistem hepato-biliar, Vase hemoroidale

Contribuie la

Intern: - normalizarea peristaltismului intestinal; - mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin; - detoxifierea tractului gastro-intestinal; - normalizarea procesului de digestie; - cresterea poftei de mancare; - sustinerea functiilor hepatice si digestive; - imbunatatirea digestiei; - mentinerea in limite normale a contractiilor biliare; - cresterea capacitatii de eliminare a bilei in duoden; - reducerea spasmelor si a riscului de contaminare bacteriana care apar la nivelul cailor biliare si al tractului intestinal; - reducerea riscului de sangerare; - protejarea mucoasei gastrice. Extern: - favorizarea procesului de regenerare al pielii; - reducerea riscului de sangerare; - eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale; - eliminarea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si al mucoasei anale. Actiuni: Intern: tonic digestiv, stomahic, antiinflamator, calmant, antispastic, hemostatic, bactericid, antipruriginos, cicatrizant, emenagog, imunomodulator. Extern: antiinflamator, cicatrizant, hemostatic, antimicrobian, antipruriginos.

Ingrediente

coada soricelului (Achillea millefolium) - parti aeriene.

Mod de administrare

Intern:
Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.  Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Extern: 
-pentru favorizarea regenerarii pielii si reducerea riscului de sangerare se fac badijonari sau spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta;
-pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale se fac spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta;
-pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale si mucoasei anale se fac spalaturi locale sau bai de sezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul obtinute din planta.

In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Contraindicatii

Intoleranta la coada soricelului.
Producator
Producator DACIA PLANT
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCeai de Coada Soricelului dacia Plant
Rating-ul dumneavoastră