Coș de cumpărături

D-Mannose 30 capsule Zenyth

în stoc
SKU
D-Mannose 30 capsule Zenyth
46,00 RON

D-Mannose 30 capsule

Tratament natural pentru infecțiile urinare cu E. coli.

D-manoza este o monozaharidă naturală, care se găsește în unele plante, fructe (afine, portocale, merișoare) și legume (roșii). De asemenea, în organismul uman sunt metabolizate cantități mici de d-manoză, mare parte din aceasta fiind excretată prin urină. D-manoza ajută la controlul populațiilor bacteriene în tractul urinar, prevenind multiplicarea acestora și contribuind la menținerea unui tract urinar sănătos. Din nefericire, nu putem asimila suficientă d-manoză din fructe, legume pentru a preveni infecțiile urinare. Pentru a preveni infecțiile urinare recurente putem folosi suplimentele alimentare cu D-manoză.

 

D-Mannose 30 capsule 

D-Mannose este un supliment alimentar recomandat în infecțiile tractului urinar. Produsul conține d-manoză naturală din mesteacăn – Urinose™, care împiedică dezvoltarea bacteriei E. coli la nivelul tractului urinar, având un rol important în prevenirea și reducerea recurenței infecțiilor urinare și în menținerea sănătății tractului urinar.

Prevenirea infecțiilor urinare și cistitelor.

Sănătatea tractului urinar.

Susținerea echilibrului florei microbiene.

Reducerea populațiilor de bacterii patogene în tractul urinar.

Reducerea inflamației.

Reducerea recurenței infecțiilor urinare și a nevoii de tratamente cu antibiotice.

Creșterea imunității.

Copii de peste 3 ani, tineri și adulți: câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, dimineața și seara, cu 15 minute înainte de masă, administrate cu câte o cană de ceai diuretic (gălbenele, mătase de porumb, codițe de cireșe) sau conform recomandării specialistului.

Se recomandă a se utiliza în cure de minimum 4 săptămâni

 

Producator
Producator ZENYTH
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account