Coș de cumpărături

Folic Acid 250 tablete - Pure Nutrition USA

în stoc
SKU
Folic Acid 250 tablete - Pure Nutrition USA
47,00 RON
Imbunatateste functia sistemului cardiovascular si nervos. Sprijina productia de energie celulara. Imbunatatiti functia cognitiva. Cresterea nivelului de homocisteina. Ajutati la sustinerea si mentinerea ADN-ului. Ajuta metabolismul aminoacizilor. Oferiti suport prenatal.

DESCRIERE
Ce este acidul folic Pure Nutrition?
Acidul folic Pure Nutrition este o formula unica care contine forme bioactive de vitamina B9/folat (sub forma de acid folic) si vitamina B12 (sub forma de cianocobalamina) pentru imbunatatirea functiei sistemului nervos, sanatatea cardiovasculara, productia de energie, echilibrul homocisteinei si o varietate de alte procese de sanatate. .

Studiile clinice sugereaza ca deficientele mai multor vitamine B, in special folatul si vitamina B12, accelereaza atrofia tesutului cerebral si declinul cognitiv.1 De fapt, un studiu clinic contemporan a aratat ca suplimentarea cu acid folic si vitamina B12 este eficienta pentru stimularea functiei cognitive si inhibarea proceselor neurodegenerative.2

Deoarece multi oameni nu consuma legume si fructe, suplimentarea cu acid folic Pure Nutrition este o modalitate excelenta de a evita deficienta acestor vitamine cheie B. Acidul folic Pure Nutrition este, de asemenea, ideal pentru sprijinul prenatal, deoarece femeile insarcinate au nevoie de pana la opt ori mai mult acid folic decat femeile care nu poarta.

Cum functioneaza acidul folic Pure Nutrition
Acidul folic (folatul) este necesar pentru aproape fiecare reactie fiziologica din organism care include un transfer de un carbon. Cand ingerati acid folic, diverse enzime il transforma in forma sa biologic activa - L-5-metiltetrahidrofolat (5-MTHF).

Acidul folic Pure Nutrition contine o doza mare de folic pur pentru incurajarea starii sanatoase de acid folic si a activitatii 5-MTHF. Acest lucru este crucial in special pentru persoanele carora le lipseste aportul de folati prin alimente si femeile insarcinate.

In plus, acidul folic Pure Nutrition contine o doza mare de vitamina B12 sinergica, care functioneaza impreuna cu acidul folic pentru a sprijini sinteza/replicarea ADN-ului, precum si sinteza hemoglobinei - o proteina esentiala gasita in globulele rosii care transporta dioxidul de carbon si oxigen in tot organismul.

Din punct de vedere biochimic, vitamina B12 (cobalamina) este cea mai complexa dintre toate vitaminele si joaca un rol cheie in intreg sistemul nervos. Alaturi de acidul folic, vitamina B12 ajuta la sinteza ADN-ului si este implicata in metabolismul tuturor aminoacizilor proteinogeni din organism. Datorita naturii sale complicate si complexe, vitamina B12 este cea mai comuna vitamina B care are deficiente umane.

Cercetarile arata ca o deficienta de vitamina B12 poate duce la ramificatii grave si ireversibile ale sanatatii, inclusiv anemie pernicioasa (lipsa productiei de globule rosii) si leziuni ale creierului si ale sistemului nervos. risc pentru afectiuni precum boala Alzheimer si dementa.

In plus, vitamina B12 este necesara pentru a ajuta organismul sa se transforme homocisteina in metionina; metionina este necesara pentru sinteza S-adenosilmetioninei (SAMe) - o molecula care ajuta la crearea catecolaminelor si a diversilor alti neurotransmitatori. Ca atare, prin sustinerea nivelurilor SAMe, vitamina B12 este esentiala pentru imbunatatirea starii de spirit si a cunoasterii, deoarece deficientele pot duce la niveluri ridicate de anxietate si depresie majora.4

Beneficiile acidului folic Pure Nutrition:
Atat acidul folic, cat si vitamina B12 joaca un rol esential in sustinerea functiei sanatoase a sistemului nervos si cardiovascular. Mai mult, aceste vitamine B lucreaza in mod concertat pentru intretinerea corecta a ADN-ului, producerea de energie, respiratia celulara, productia de hormoni si o varietate de alte procese.

Cercetarile si dovezile clinice citate aici demonstreaza ca vitaminele B din acidul folic Pure Nutrition pot:

Imbunatateste functia sistemului cardiovascular si nervos
Sprijina productia de energie celulara
Imbunatatiti functia cognitiva
Cresterea nivelului de homocisteina
Ajutati la sustinerea si mentinerea ADN-ului
Ajuta metabolismul aminoacizilor
Oferiti suport prenatal
Diferentele de calitate ale acidului folic Pure Nutrition
Acidul folic Pure Nutrition este produs intr-o unitate cGMP din SUA. De asemenea, nu contine grau/gluten, soia, crustacee, lapte, oua, nuci, coloranti artificiali si OMG-uri. Fiti atenti la suplimentele de vitamine care sunt fabricate in medii insalubre si care contin ingrediente brute de calitate scazuta. Acidul folic Pure Nutrition contine, de asemenea, o doza mare de acid folic (800 mcg) si vitamina B12 (25 mcg) pentru a va asigura ca obtineti o doza eficienta clinic cu fiecare portie.

SPECIFICATIE

Portii 250 de tablete
SUMA PE SERVIRE
Folat 1.333,33 mcg DFE
Vitamina B12 (ciancobalamina) 25 mcg
UTILIZARE SUGERATA
Luati un comprimat pe zi luat cu alimente.

Producator
Producator PURE NUTRITION USA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFolic Acid 250 tablete - Pure Nutrition USA
Rating-ul dumneavoastră