Coș de cumpărături

Melatonin Fast Dissolve 1mg Aroma Capsuni 90 tablete - Natrol

în stoc
SKU
047469063245
59,00 RON

Te ajută să adormi mai repede, să adormi mai mult și să te trezești simțindu-te odihnit
100% fără medicamente
Aroma de căpșuni cu gust grozav și alte arome naturale
Nu este nevoie de apă

Melatonin Fast Dissolve 1mg Aroma Capsuni 90 tablete Natrol


Natrol® Melatonin, marca #1 de melatonină în America,^ ajută la insomnia ocazională și te ajută să adormi mai repede, să adormi mai mult și să te trezești împrospătat.† Forma unică de dizolvare rapidă a Natrol permite o absorbție mai rapidă și poate fi luată oricând și oriunde. Nu este nevoie de apă.
Aromă
Căpșuni și alte arome naturale

Ingrediente:
Melatonina
Vedeți mai jos pentru informații complete despre suplimente

Informații despre alergeni

Conține: grâu și soia. NU: Lapte, ou, pește, crustacee, crustacee, nuci, arahide, drojdie
Detalii produs

Melatonina servește ca ceasul biologic al organismului, gestionând ciclurile de somn și veghe. Vârsta, stresul de zi cu zi și alegerile dietetice induse de stilul de viață aglomerat pot afecta producția de melatonină a organismului.

Natrol Melatonin, marca #1 de melatonină în America,^ este un somnifer pe timp de noapte care ajută la insomnia ocazională. Ajută la stabilirea unor modele normale de somn pentru a vă oferi un somn mai odihnitor și relaxant și, la rândul său, o sănătate generală mai bună.†

Te ajută să adormi mai repede, să adormi mai mult și să te trezești simțindu-te odihnit†
100% fără medicamente
Aroma de căpșuni cu gust grozav și alte arome naturale
Nu este nevoie de apă
100% vegetarian

Pentru ca sistemul imunitar să fie protejat, experții recomandă 7-8 ore de somn în fiecare noapte. Somnul îmbunătățește apărarea imunitară, iar lipsa acestuia poate afecta sistemul imunitar. Studiile au arătat că persoanele care nu dorm suficient au un risc mai mare de îmbolnăvire. Nu dormi suficient poate afecta, de asemenea, timpul necesar organismului pentru a se recupera. Luați în considerare să luați un somnifer fără medicamente, cum ar fi Natrol Melatonin Fast Disolve. Cu acțiune rapidă și gustoase, comprimatele cu dizolvare rapidă sunt disponibile în formule de 1 mg, 3 mg, 5 mg și 10 mg.

Utilizare recomandată
Luați 1 comprimat cu 20 de minute înainte de culcare. Nu este nevoie de apă.

AVERTISMENT: Acest produs nu este destinat să trateze insomnia sau alte tulburări de somn. Consultați un medic înainte de a utiliza acest produs dacă aveți sub 18 ani, luați medicamente, aveți orice afecțiune medicală, sunteți însărcinată sau alăptați, aveți o afecțiune autoimună sau tulburare depresivă. Pentru vârste de 4 ani și peste. Melatonina poate provoca somnolență sau somnolență, nu luați atunci când conduceți sau folosiți utilaje grele sau consumați alcool. Dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea. Numai pentru utilizare ocazională pe termen scurt. Utilizați numai conform instrucțiunilor și nu depășiți doza recomandată. Acest produs nu trebuie să înlocuiască niciodată practicile sănătoase de somn.

Producator
Producator NATROL
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account