Coș de cumpărături

NAD+Cell Regenerator and Resveratrol Elite 30cps - Life Extension

în stoc
SKU
737870234838
389,00 RON

Promovează producția de energie sănătoasă în celule.
Ajută la combaterea îmbătrânirii la nivel celular.
Susține funcția cognitivă normală la adulții în vârstă.
Nicotinamida ribozidă găsită în NAD+ Cell Regenerator™ și Resveratrol Elite™ vă poate ajuta să luptați împotriva îmbătrânirii celulare și să susțineți nivelurile normale de producție de energie celulară.

NAD+ Cell Regenerator™ și Resveratrol Elite


Beneficiile pentru sănătate:
Nicotinamida ribozidă găsită în NAD+ Cell Regenerator™ și Resveratrol Elite™ vă poate ajuta să luptați împotriva îmbătrânirii celulare și să susțineți producția de energie celulară.

De asemenea, poate ajuta adulții în vârstă să mențină funcția cognitivă normală și să mențină nivelul zahărului din sânge deja în limitele normale.

De ce funcționează:
O scădere legată de vârstă a metabolismului celular și a producției de energie poate duce la un sentiment de oboseală și poate afecta negativ motivația [1,2]. Ribozida de nicotinamidă NIAGEN® găsită în NAD+ Cell Regenerator™ și Resveratrol Elite™ crește nivelurile celulare de NAD+, care este o enzimă esențială pentru producerea normală de energie celulară.

Creșterea nivelurilor de NAD+ încurajează, de asemenea, funcția cognitivă normală la adulții în vârstă și contribuie la menținerea nivelurilor de zahăr din sânge deja în intervalul normal [3-6].

Life Extension® a fost printre primii care au subliniat beneficiile uimitoare pentru sănătate atât ale resveratrolului, cât și, mai târziu, ale NIAGEN®, care este prima formă disponibilă comercial de nicotinamidă ribozidă. Acum, ambii acești nutrienți puternici, care promovează sănătatea celulară și longevitatea, sunt disponibili într-o singură formulă, convenabilă, anti-îmbătrânire.

NAD+ Cell Regenerator™ și Resveratrol Elite™ combină o serie de nutrienți unici pentru promovarea longevității și susținerea producției normale de energie celulară. NIAGEN® nicotinamidă ribozidă, trans-resveratrol, quercetină și fisetină.

Împreună, aceste ingrediente susțin metabolismul celular sănătos, luptă împotriva oboselii cauzate de vârstă și ajută la reglarea genelor care controlează îmbătrânirea și multe altele.

Știința din spatele produsului:
Studii clinice recente au arătat că 250 mg de nicotinamidă riboside a crescut cu 40% a nivelurilor de NAD+ [7].

Resveratrolul joacă, de asemenea, un rol în promovarea sensibilității sănătoase la insulină, ceea ce ajută la încurajarea funcției mitocondriale îmbunătățite. În plus, joacă, de asemenea, un rol în promovarea unui răspuns inflamator sănătos și protejează împotriva efectelor unei diete bogate în grăsimi [8-22].

NAD+ Cell Regenerator™ și Resveratrol Elite™ conțin, de asemenea, fisetină și quercetină - compuși fitonutrienți care pot crește efectele sănătoase ale resveratrolului, pot promova sănătatea cardiovasculară și funcția celulară și mitocondrială sănătoasă.

În plus, poate diminua stresul oxidativ, poate promova un răspuns inflamator sănătos și o expresie sănătoasă a genelor.

 

Cum se utilizează:
Vă rugăm să luați în conformitate cu dozele și instrucțiunile de utilizare din informațiile suplimentare sau conform recomandărilor de către un medic.

Producator
Producator LIFE EXTENSION
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account