Coș de cumpărături

Pachet Liv.52 100+100 capsule - Himalaya

în stoc
SKU
Pachet Liv.52 100+100 capsule - Himalaya
Preț special 74,00 RON Preț standard 82,00 RON

Pachet Liv.52 100+100 capsule - Himalaya

Cicoarea (Cichorium intybus) susține sănătatea ficatului, ajută la protecția celulelor hepatice în scopul menținerii funcțiilor ficatului, susține sănătatea vezicii biliare și menține fluxul biliar normal. De asemenea, cicoarea favorizează și eliminarea toxinelor și purificarea sângelui. Cătina roșie (Tamarix gallica) are rol antioxidant și hepatoprotector. Caperele (Capparis spinosa) și Terminalia arjuna ajută la îmbunătățirea activității hepatice și a apetitului. Coada șoricelului (Achillea millefolium) protejează membranele celulare de acțiunea distructivă a radicalilor liberi, stimulează secreția biliară și ajută la eliminarea disconfortului digestiv. Cassia occidentalis are rol hepatoprotector și ajută la menținerea funcțiilor de detoxifiere, iar zârna (Solanum nigrum) are rol antiinflamator. Liv.52 nu conține arome, conservanți sau coloranți artificiali.

Pachet Liv.52 100+100 capsule - Himalaya

Cicoarea (Cichorium intybus) susține sănătatea ficatului, ajută la protecția celulelor hepatice în scopul menținerii funcțiilor ficatului, susține sănătatea vezicii biliare și menține fluxul biliar normal. De asemenea, cicoarea favorizează și eliminarea toxinelor și purificarea sângelui.

Cătina roșie (Tamarix gallica) are rol antioxidant și hepatoprotector.

Caperele (Capparis spinosa) și Terminalia arjuna ajută la îmbunătățirea activității hepatice și a apetitului. 

Coada șoricelului (Achillea millefolium) protejează membranele celulare de acțiunea distructivă a radicalilor liberi, stimulează secreția biliară și ajută la eliminarea disconfortului digestiv.

Cassia occidentalis are rol hepatoprotector și ajută la menținerea funcțiilor de detoxifiere, iar zârna (Solanum nigrum) are rol antiinflamator.

Liv.52 nu conține arome, conservanți sau coloranți artificiali.

Copii peste 6 ani: 1 tabletă de 2 ori pe zi

Adulți: 2 tablete de 2 ori pe zi. Pentru o mai bună susținere a funcțiilor hepatice, se pot administra 2 tablete de 3 ori pe zi.

Producator
Producator HIMALAYA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet Liv.52 100+100 capsule - Himalaya
Rating-ul dumneavoastră