Coș de cumpărături

Postnatal Omega-3 1120mg Lemon 60 capsule - Nordic Naturals

în stoc
SKU
Postnatal Omega-3 1120mg Lemon 60 capsule - Nordic Naturals
195,00 RON

Omega-3 postnatal este formulat special pentru a răspunde nevoilor unice ale proaspetelor mamici, oferind EPA și vitamina D3 pentru a susține o stare de spirit pozitivă și o stare de bine optimă după naștere. Această formulă include, de asemenea, 456 mg DHA pentru a sprijini cogniția maternă și dezvoltarea neurologică continuă la sugarii care alăptează

Postnatal Omega-3 1120mg Lemon 60 capsule - Nordic Naturals


Formulat special pentru proaspete mamici pentru a susține o stare optimă de bine după naștere.

Omega-3 postnatal este formulat special pentru a răspunde nevoilor unice ale proaspetelor mamici, oferind EPA și vitamina D3 pentru a susține o stare de spirit pozitivă și o stare de bine optimă după naștere. Această formulă include, de asemenea, 456 mg DHA pentru a sprijini cogniția maternă și dezvoltarea neurologică continuă la sugarii care alăptează. Ulei de pește foarte concentrat, 90+% sub formă de trigliceride, permite o potență și absorbție maximă în geluri moi ușor de înghițit.

Fiind omega-3 postnatal oficial al Asociației Americane de Sarcină, Nordic Naturals Postnatal Omega-3 este o sursă excepțional de pură și de încredere de EPA, DHA și vitamina D3.

Fiecare lot de uleiuri de pește Nordic Naturals este testat de un laborator certificat de terți pentru toxine de mediu, inclusiv metale grele. Toate uleiurile de pește sunt sub formă de trigliceride și depășesc cele mai stricte standarde internaționale de puritate și prospețime.

Reumplerea acizilor grași esențiali omega-3 este un pas important în menținerea sănătății bune după nașterea copilului dumneavoastră. Este deosebit de important pentru mamele care au experimentat sau planifică sarcini multiple sau care alăptează.

Omega-3 DHA este o componentă structurală majoră a creierului și a sistemului nervos, susținând memoria și cunoașterea mamei, precum și dezvoltarea copilului ei. Nivelurile de DHA din laptele matern al mamei pot scădea cu până la jumătate în prima lună de viață a copilului ei. Suplimentarea cu DHA poate ajuta la susținerea unor niveluri mai ridicate de DHA în timpul alăptării.

Utilizare recomandată
Două capsule moale pe zi, cu alimente sau conform indicațiilor de către medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Alte ingrediente
Ulei purificat de pește de adâncime (din hamsii și sardine), capsulă de gel moale (gelatină, glicerină, apă, aromă naturală de lămâie), aromă naturală de lămâie, d-alfa tocoferol (antioxidant), vitamina D3 (ulei de măsline, colecalciferol), extract de rozmarin (un conservant natural).

Fără gluten, derivate din lapte sau coloranți sau arome artificiale.

Avertizări
Consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest produs dacă sunteți alergic la iod sau utilizați diluanți de sânge.

A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina soarelui.

Nu luați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește.

A nu se lasa la indemana copiilor.


Fapte suplimentare
Dimensiunea porției: 2 geluri moi
Porții per recipient: 30
Cantitate pe porție: % valoare zilnică**¹
Calorii 15
Grasimi totale 1,5 g 2%
Grăsimi saturate 0 g 0%
Grasimi trans 0 g †
Vitamina D3 (colecalciferol) 25 mg (1000 UI) 167%
Omega-3 total 1120 mg †
EPA (acid eicosapentaenoic) 586 mg †
DHA (acid docosahexaenoic) 456 mg †
Alți Omega-3 78 mg †
** Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii.
†Valoarea zilnică nu este stabilită.
¹Valori zilnice pentru femeile însărcinate și femeile care alăptează.
Mai puțin de 5 mg de colesterol per porție.

Producator
Producator NORDIC NATURALS
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account