Coș de cumpărături

Spray cu Ulei de Măsline 250 ml - OstroVit

în stoc
SKU
Spray cu Ulei de Măsline 250 ml - OstroVit
39,00 RON
  • APLICARE LARGĂ - Uleiul de măsline pulverizat va funcționa ca adaos la salate și grăsimi pentru prăjirea și coacerea cărnii și legumelor. Il poti folosi pentru a unge gratarul si hartia de copt.
  • PROPRIETĂȚI DE SĂNĂTATE - Datorită conținutului de acizi Omega-3 și 6 și complexului de vitamine A, D, E și K, uleiul de măsline este mult mai sănătos decât alte grăsimi utilizate în mod obișnuit.
  • EFICIENȚĂ MARE - Prin utilizarea uleiului spray, limitezi dimensiunea porțiunii de grăsime, datorită căreia folosești produsul mult mai lent și, astfel, îți rezistă mai mult.
  • IDEAL PENTRU PERSOANE CU DIETA - Uleiul de măsline susține funcționarea sistemului digestiv și este, de asemenea, excelent pentru persoanele care se luptă cu obezitate și diabet.

Spray cu Ulei de Măsline 250 ml OstroVit

OstroVit Spray cu ulei de măsline 250 ml este uleiul de măsline de cea mai înaltă calitate într-o sticlă cu pulverizare convenabilă. Uleiul de măsline extravirgin presat la recepție conține doar ingrediente naturale, deoarece vă susține sănătatea. Va fi perfect ca adaos la salate și alte feluri de mâncare reci, precum și în timpul prăjirii și gătitului.


Pentru cine a fost creat OstroVit Olive Oil Spray?
Uleiul de măsline extravirgin este o grăsime vegetală naturală produsă din măsline. În compoziția sa putem găsi cantități mari de acid oleic mononesaturat, care poate elimina inflamația și protejează împotriva dezvoltării cancerului, acizi Omega-3 și Omega-6 care susțin funcționarea multor sisteme și vitaminele A, D, E și K.

Sprayul cu ulei de măsline de la OstroVit este o propunere pentru toți cei care doresc să reducă cantitatea de grăsimi consumate zilnic. Datorită formei convenabile a spray-ului, puteți doza cu ușurință produsul și puteți controla consumul acestuia. Uleiul de măsline va funcționa bine la pregătirea multor feluri de mâncare. Deși putem folosi cu ușurință în timpul coacerii și prăjirii, păstrează majoritatea proprietăților când este recepționat.

Proprietăți:
Verificați ce distinge uleiul de măsline OstroVit Cooking Spray:

APLICARE LARGĂ - Uleiul de măsline pulverizat va funcționa ca adaos la sala și grăsimi pentru prăjirea și coacerea cărnii și legumelor. Il poti folosi pentru a unge gratarul si hartia de copt.
PROPRIETĂȚI DE SĂNĂTATE - Datorită conținutului de acizi Omega-3 și 6 și complexului de vitamine A, D, E și K, uleiul de măsline este mult mai sănătos decât alte grăsimi folosite în mod obișnuit.
EFICIENȚĂ MARE - Prin utilizarea uleiului spray, limitează dimensiunea porțiunii de grăsime, datorită căreia folosești produsul mult mai lent și, astfel, îți rezistă mai mult.
IDEAL PENTRU PERSOANE CU DIETA - Uleiul de măsline susține funcționarea sistemului digestiv și este, de asemenea, excelent pentru persoanele care se îngrijesc de luptă cu obezitate și diabet.
Utilizare


Agitați ușor flaconul înainte de utilizare. Inainte de utilizare se pulverizeaza un strat de ulei la o distanta de cca 20 cm direct pe tava, gratar, tava de copt.

ATENŢIE! Recipient sub presiune: Poate să spargă când este încălzit. Aerosol extrem de inflamabil.

Țineți departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul interzis.

Nu pulverizați spre o flacără deschisă sau altă sursă de aprindere. Nu perforați și nu ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina soarelui.
Ingrediente
Ulei de măsline extravirgin, emulgator: lecitină (semințe de rapiță), gaz purtător: propan butan.

Uleiul de măsline provine din UE.

Valoare nutritionala
Capacitate produs: 250 ml
Numar de portii in pachet: 1000
Dimensiunea porției: 0,25 ml (dozare 1/4 secundă)
Valori nutritive Per porție 0,25 ml 100 ml
valoare energetică 8,5 kJ/ 2,1 kcal 3404 kJ / 828 kcal
Gras 0,2 g 92 g
- inclusiv acizii grași saturați 0 g 14,7 g
- inclusiv acizi grași mononesaturați 0,2 g 69,9 g
- inclusiv acizii grași polinesaturați 0 g 7,4 g
Carbohidrați 0 g 0 g
- inclusiv zaharuri 0 g 0 g
Proteine 0 g 0 g
Sare 0 g 0 g

Producator
Producator OSTROVIT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account