Coș de cumpărături

Testul de sarcina Clasic Stilou Barza

în stoc
SKU
Testul de sarcina Clasic Stilou Barza
16,00 RON
Testul de sarcină Clasic STILOU Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină, încă din prima zi de întârziere a ciclului menstrual. Testul poate fi utilizat în orice moment al zilei.

Testul de sarcină Clasic STILOU Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină, încă din prima zi de întârziere a ciclului menstrual. Testul poate fi utilizat în orice moment al zilei.

 • Cum se utilizează?

  Testul poate fi efectuat în orice moment al zilei, însă țineți cont că prima urina de dimineață conține cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcină Barza poate fi depistată și sarcina extrauterină.

   

  Colectați urină într-un recipient curat și uscat și introduceți capătul absorbant în urină timp de 3 secunde sau plasați capătul absorbant al testului direct sub jetul de urină timp de 10 secunde.

   

  Puneți capacul dispozitivului de testare și așteptați 3 minute afișarea rezultatului. Rezultatul citit după 5 minute nu va fi considerat corect.

  Citește rezultatul

  NU SUNTEȚI ÎNSĂRCINATĂ

  Apariția unei singure linii roz în zona de control (C) indică un rezultat negativ.

  SUNTEȚI ÎNSĂRCINATĂ

  Apariția a două linii roz, o linie în zona de control (C) și o linie în zona de testare (T), indică un rezultat pozitiv.

  TESTUL NU ESTE VALID

  Dacă în 5 minute nu apare nici o linie în zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

Producator
Producator BARZA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTestul de sarcina Clasic Stilou Barza
Rating-ul dumneavoastră