Coș de cumpărături

Testul de sarcina cu determinarea saptamanii Barza

în stoc
SKU
Testul de sarcina cu determinarea saptamanii Barza
24,00 RON
Testul de sarcină Barza cu determinarea săptămânii STILOU este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane în urină. Acest test de sarcină rapid, uşor de folosit, este destinat utilizării la domiciliu.

Testul de sarcină Barza cu determinarea săptămânii STILOU este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane în urină. Acest test de sarcină rapid, uşor de folosit, este destinat utilizării la domiciliu.

Descriere

Testul de sarcină Barza cu determinarea săptămânii este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane în urină. În funcţie de cantitatea de hormon de sarcină depistată în urină, testul indică dacă eşti în prima, a doua sau a treia săptămână de sarcină.

Cum se utilizează?

Testul poate fi efectuat în orice moment al zilei, însă țineți cont că prima urina de dimineață conține cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcină Barza, puteți determina săptămâna de sarcină.

> Scoateți testul stilou din folia de aluminiu;
> Scoateți capacul și efectuați testul imediat;
> Colectați urină într-un recipient curat și uscat și introduceți capătul absorbant în urină timp de 10 secunde sau plasați capătul absorbant al testului direct sub jetul de urină timp de 5 secunde;
> Trebuie să așteptați cel puțin 5 minute înainte de a citi rezultatul. Uneori rezultatele pot apărea după 2 minute. Nu interpretați rezultatul după 10 minute.

Citește rezultatul

 

 

1. Un rezultat negativ este indicat de apariția  unei singure linii roz în zona de control ”C”. Nu apar alte linii colorate în pozițiile ”1”, ”2” și ”3”.

2. Prezența unei singure linii roz în poziția ”1” indică prezența hCG la o concetrație corespunzătoare primei până la a 2-a săptămână de sarcină.

3. Prezența a 2 linii roz în pozițiile ”1” și ”2” indică prezența hCG la o concentrație corespunzătoare de la două la trei săptămâni de sarcină.

4. Prezența a 3 linii roz în pozițiile ”1”, ”2” și ”3” indică prezența hCG la o concentrație corespunzătoare a trei  săptămâni de sarcină sau mai mult.

5. Dacă nu apare nicio linie în zona de control ”C”. Rezultatul obținut este invalid și nu trebuie interpretat.

Producator
Producator BARZA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTestul de sarcina cu determinarea saptamanii Barza
Rating-ul dumneavoastră