Coș de cumpărături

Testul de sarcină Ultrasensibil Banda Barza

în stoc
SKU
Testul de sarcină Ultrasensibil Banda Barza
10,00 RON
Testul de sarcină Ultrasensibil BANDĂ Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină, încă din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile înainte de data probabilă a următoarei menstruații*, în orice moment al zilei.

Testul de sarcină Ultrasensibil BANDĂ Barza este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină, încă din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile înainte de data probabilă a următoarei menstruații*, în orice moment al zilei.

Cum se utilizează?

Testul poate fi utilizat cu 5 zile înainte de data probabilă a următoarei menstruații, în orice moment al zilei, însă țineți cont că prima urina de dimineață conține cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcină Barza Ultrasensibil poate fi depistată și sarcina extrauterină.

 

Colectați urina într-un recipient curat și uscat. Introduceți testul în urină cu vârful săgeții în jos, până la linia marcată cu MAX, timp de 3 secunde.

 

Asezați testul pe o suprafață plană și așteptați 3 minute afișarea rezultatului. Rezultatul citit după 5 minute nu va fi considerat corect.

Cum se citește rezultatul?

NU SUNTEȚI ÎNSĂRCINATĂ

Apariția unei singure linii roz în zona de control (C) indică un rezultat negativ.

SUNTEȚI ÎNSĂRCINATĂ

Apariția a două linii roz, o linie în zona de control (C) și o linie în zona de testare (T), indică un rezultat pozitiv.

TESTUL NU ESTE VALID

Dacă în 5 minute nu apare nici o linie în zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid

Producator
Producator BARZA
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTestul de sarcină Ultrasensibil Banda Barza
Rating-ul dumneavoastră