Coș de cumpărături

Tribulus Terrestris 90 60capsule - Ostrovit

în stoc
SKU
5903246222616
39,00 RON

Ceea ce este cel mai valoros este creșterea testosteronului endogen, care este hormonul sexual masculin de bază.
Ca diuretic natural, favorizează diureza, care vă permite să eliminați toxinele din organism și prin care vom scăpa de excesul de apă subcutanată. Cu siguranță, va îmbunătăți starea corpului nostru.
Studiile indică succesul în acțiunea suplimentului în timp ce scade tensiunea arterială la persoanele cu hipertensiune arterială.
Îmbunătățirea stării fiziologice a libidoului și erecției la bărbați. Este un criteriu de neînlocuit pentru un act sexual de succes.
Contribuie la scăderea colesterolului și la scăderea LDL „colesterolul rău”.
Regenerarea post-antrenament și promovarea lipolizei sau pierderii de grăsime.

OstroVit Tribulus Terrestris 90 60 capsule


OstroVit Tribulus Terrestris este un supliment alimentar de calitate superioara ce contine un extract din fructe de alunita macinata (tribulus t.) cu un continut total de 90% saponine. În mod firesc, va sprijini creșterea testosteronului endogen în organism și va oferi vitalitate și energie nu numai sportivilor, ci tuturor celor cărora le pasă de bunăstarea lor.


900 mg de saponină (substanță activă) într-un comprimat
60 de portii in pachet
Doar o tabletă pe zi
Cel mai studiat booster natural de testosteron

OstroVit Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris este o plantă cunoscută de mult timp în medicina ayurvedică (India) sau medicina chineză, unde este apreciată de specialiștii și medicii lor. Speciile de plante din familia Zygophyllaceae R.Br.întregul său potențial în fructe și rădăcină. Ingredientul activ este saponinele valoroase (în principal tribulozina), compuși chimici aparținând grupului de glicozide. Ideea de a produce Tribulus ca supliment a fost inițiată în mod inconfundabil de halterofilii bulgari.

Proprietăți:
Ceea ce este cel mai valoros este creșterea testosteronului endogen, care este hormonul sexual masculin de bază.
Ca diuretic natural, favorizează diureza, care vă permite să eliminați toxinele din organism și prin care vom scăpa de excesul de apă subcutanată. Cu siguranță, va îmbunătăți vizual starea corpului nostru
Studiile indică succesul în acțiunea suplimentului în timp ce scade tensiunea arterială la persoanele cu hipertensiune arterială
Îmbunătățirea stării fiziologice a libidoului și erecției la bărbați. Este un criteriu de neînlocuit pentru un act sexual de succes
Contribuie la scăderea colesterolului și la scăderea LDL „colesterolul rău”
Regenerarea post-antrenament și promovarea lipolizei sau pierderii de grăsime


Utilizare sugerată
Utilizați 1 porție (1 capsulă) pe zi la culcare.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu poate fi folosit ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu mâncați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femeile însărcinate și mamele care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Informatii nutritionale
Ingrediente:
Extract din fructe de aluniță măcinată (Tribulus terrestris L.) care conține 90% saponine, înveliș de capsule (gelatină, apă purificată).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Informații nutriționale
Greutate neta a produsului: 66 g
Porții per recipient: 60
Marimea portiei: 1 capsula
Ingrediente active Pentru o porție
Extract din fructe de buzdugan macinat 1000 mg
- inclusiv saponine (90%) 900 mg

Producator
Producator OSTROVIT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account