Coș de cumpărături

Ulei de cânepă 3 litri Canah

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Ulei de cânepă 3 litri Canah
140,00 RON
Uleiul de cânepă 3 litri este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă o savoare deosebită mâncărurilor, având un gust de nucă, şi crează spațiu pentru imaginație în bucătărie.

Uleiul de cânepă 3 litri este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă o savoare deosebită mâncărurilor, având un gust de nucă, şi crează spațiu pentru imaginație în bucătărie.

BENEFICII

  • 80% din Uleiul de Cânepă 3 litri Hemp Essentials este reprezentat de acizii graşi polinesaturați, aşa numiţii acizi graşi buni, dintre care cei mai importanţi sunt: acidul alfa-linolenic (notat AAL, un acid gras Omega 3) şi acidul linoleic (notat AL, un acid gras Omega 6).
  • Uleiul de cânepă este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman.
  • Acizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.
  • Acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilor.
  • Aceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.
  • O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5g de acid alfa-linoleic (AAL) şi 7g de acid linoleic (AL).
  • Datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, Uleiul de Cânepă 3 litri Hemp Essentials este potrivit pentru cei sensibili la alergeni de tip susan, nuci.
  • Prin natura ingredientelor, produsul NU conține gluten sau alergeni.

 

Uleiul de Cânepă 3 litri Hemp Essentials este obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă, pentru a păstra cât mai multe beneficii nutritive. Produsul obținut este ambalat cu atenție în cutie bag-in-box de 3 litri. Uleiul de Cânepă 3 litri Hemp Essentials este un produs Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland.

Ingrediente: 100% Ulei din semințe de cânepă, presate la rece.

Depozitare: În loc uscat și ferit de razele soarelui. După desigilare, a se păstra la frigider.

Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației.


MOD DE CONSUM

Beneficiază de grăsimile vegetale nesaturate pe care le conţine Uleiul de Cânepă 3 litri Hemp Essentials! Dă frâu liber creativităţii cu uleiul de cânepă natur sau cu arome, pregătind salate delicioase (dressinguri pentru salate verzi, humus, salată de vinete, guacamole) sau preparate calde (cu paste, orez, cartofi, etc.)

Pentru a-şi păstra proprietăţile nutriţionale, adaugă-l în salate sau în mâncarea pregătită, evitând prepararea termică a uleiului de cânepă.

Uleiul de Cânepă 3 litri Hemp Essentials poate fi consumat şi simplu, beneficiind de acizii graşi polinesaturați din conţinut, aşa numiţii acizi graşi buni (Omega 3 şi Omega 6). O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5 de AAL şi 7g de AL.

Recomandăm 2 linguri (15ml) de ulei de cânepă, zilnic. Ca şi în cazul altor produse naturale noi introduse pentru prima dată în alimentaţie, sugerăm creşterea progresivă a cantităţii consumate zilnic, începând cu o linguriţă.

Păstrează Uleiul de Cânepă 3 litri în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilarea capacului ţine-l la frigider.

Producator
Producator CANAH
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account