Coș de cumpărături

Ulei de cânepă ECO cu usturoi 100 ml Canah

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Ulei de cânepă ECO cu usturoi 100 ml Canah
20,00 RON
Uleiul de cânepă ECO cu usturoi 100 ml este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă mâncărurilor plăcerea gustului tradițional.

Uleiul de cânepă ECO cu usturoi 100 ml este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă mâncărurilor plăcerea gustului tradițional.

BENEFICII

  • 80% din Uleiul de Cânepă ECO cu usturoi 100 ml Hemp Essentials este reprezentat de acizii graşi polinesaturați, aşa numiţii acizi graşi buni, dintre care cei mai importanţi sunt: acidul alfa-linolenic (notat AAL, un acid gras Omega 3) şi acidul linoleic (notat AL, un acid gras Omega 6).
  • Uleiul de cânepă este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman.
  • Acizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.
  • Acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilor.
  • Aceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.
  • O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5g de acid alfa-linoleic (AAL) şi 7g de acid linoleic (AL).
  • Datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, Uleiul de Cânepă ECO cu usturoi 100 ml Hemp Essentials este potrivit pentru cei sensibili la alergeni de tip susan, nuci.
  • Prin natura ingredientelor, produsul NU conține gluten sau alergeni.

Cânepă ECO cu usturoi 100 ml Hemp Essentials este obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă, pentru a păstra cât mai multe beneficii nutritive. Produsul obținut este ambalat cu atenție în sticlele violet închis, pentru a proteja produsul de razele soarelui, păstrând proprietățile nutritive un timp mai îndelungat decât în sticle obișnuite. Uleiul de Cânepă ECO cu usturoi 100 ml Hemp Essentials este obținut din semințe de cânepă provenite din culturi certificate ecologic, fără utilizarea substanțelor chimice sau care să fi suferit intervenții genetice şi care se află în armonie cu natura și mediul înconjurător. De asemenea, este un produs Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland.

Extractul natural de usturoi adăugat în uleiului de cânepă oferă un ajutor la prepararea mâncărurilor sofisticate de tip gourmet.

Ingrediente: 98% Ulei din semințe de cânepă*, presat la rece; 2% extract natural de usturoi.

* provenite din agricultură ecologică

Depozitare: În loc uscat și ferit de razele soarelui. După desigilare, a se păstra la frigider.

Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației.


MOD DE CONSUM

Grăsimile vegetale Omega 3 şi 6 din Uleiul de Cânepă ECO cu usturoi 100 ml Hemp Essentials cresc valoarea nutritivă a oricărui preparat în care acestea sunt adăugate. Dă frâu liber creativităţii folosind uleiul de cânepă cu extract natural de usturoi, în realizarea mâncărurilor de tip gourmet.

Sunt suficiente câteva picături de Ulei de Cânepă ECO cu usturoi 100 ml Hemp Essentials pentru a îmbogăţi gustul oricărui preparat rece sau cald: salate (în dressinguri, salată de vinete, humus, guacamole etc.) sau mâncăruri cum sunt cele cu paste sau cu orez.

Pentru a-şi păstra proprietăţile nutriţionale, adaugă-l în salate sau în mâncarea pregătită, evitând prepararea termică a uleiului.

Păstrează Uleiul de Cânepă ECO cu usturoi 100 ml în loc uscat, ferit de razele soarelui, iar după desigilarea capacului ţine-l la frigider.

Producator
Producator CANAH
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account