Coș de cumpărături

Vitamin D3 + K2 90 tablete - Ostrovit

în stoc
SKU
Vitamin D3 + K2 90 tablete - Ostrovit
24,00 RON

Crește mineralizarea oaselor și a dinților
Vitamina D ajută la absorbția/utilizarea corectă a calciului și fosforului
Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor
Vitamina D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar
Ia parte la procesul de diviziune celulară
Ideal pentru a-ți ridica nivelul fiziologic de testosteron

OstroVit Vitamina D3 + K2 90 comprimate


OstroVit Vitamina D3 + K2 este o compoziție de vitamine derivate din materii prime naturale. Vitamina K2 MK-7 este o formă de vitamina K2 asimilată în cel mai înalt grad de organismul nostru. O este păstrat dintr-un produs tradițional japonez de soia fermentată, datorită fermentației Bacillus subtilis natto.


Contine 90 de portii in pachet
Vitamina D3 îmbogățită cu o formă sinergică de vitamina K2
1 porție = 1 tabletă
Formă foarte biodisponibilă de capsule softgel


Vitamina D3 + K2
Vitamina D3 este numită vitamina vieții - afectează buna funcționare a aproape tuturor sistemelor și organelor din organism. În combinație cu vitamina K2, intensifică întărirea sistemului osos. Stimulează absorbția calciului și a fosforului în intestine, ceea ce afectează și mai mult mineralizarea corespunzătoare a oaselor și a dinților. Are ca efect creșterea forței musculare și previne pierderea țesutului muscular, accelerează arderea grăsimilor și susține procesul de slăbire. În plus, are ca efect creșterea rezistenței organismului la infecții, protejează împotriva apariției depresiei, depresiei și apatiei.

Vitamina K2 este esențială pentru buna funcționare a organismului, reglează procesul de coagulare a sângelui și, de asemenea, afectează menținerea densității minerale osoase normale. El este responsabil pentru transportul corect al calciului de la sânge la țesutul osos, ceea ce permite menținerea oaselor sănătoase și puternice și crește rezistența acestora la îndoire.

Proprietăți:
Crește mineralizarea oaselor și a dinților
Vitamina D ajută la absorbția/utilizarea corectă a calciului și fosforului
Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor
Vitamina D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar
Ia parte la procesul de diviziune celulară
Ideal pentru a-ți ridica nivelul fiziologic de testosteron


AVERTIZARE! Produsul nu trebuie consumat de persoanele care iau anticoagulante care conțin antagoniști ai vitaminei K (de exemplu, warfarină și acenocumarol).

Utilizare sugerată
Consumați 1 porție (1 tabletă) pe zi.

Înainte de utilizare, se recomandă efectuarea unui test de sânge 25- (OH) D și consultarea unui medic sau farmacist pentru rezultatele testului. Produsul este destinat adulților.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu poate fi folosit ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu mâncați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femeile însărcinate, mamele care alăptează și persoanele care iau anticoagulante care conțin antagoniști ai vitaminei K (de exemplu, warfarină și acenocumarol).

Informatii nutritionale
Ingrediente
Agent de încărcare: celuloză microcristalină; amidon, colecalciferol (vitamina D), antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; menachinona-7 MK-7 (vitamina K) derivat din Bacillus subtilis natto.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Informații nutriționale
Greutate neta a produsului: 43 g
Porții per recipient: 90
Marimea portiei: 1 tableta

Ingrediente active Pentru o porție % RI*
Vitamina K (MK-7) 100 µg 133
Vitamina D 50 µg / 2000 UI 1000

*RI – Aport de referință

Producator
Producator OSTROVIT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account