Coș de cumpărături

Vitamin D3K2 90 tablete - Essence

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Vitamin D3K2 90 tablete - Essence
39,00 RON

Contribuie la coagularea corecta a sangelui si ajuta la mentinerea oaselor sanatoase

Ajuta la absorbtia calciului si fosforului si la buna functionare a muschilor.

Vitamina D3K2 este un supliment alimentar sub forma de tablete care contin vitamina D si vitamina K.

Vitamins Essence Nutrition Vitamina D3K2 - o combinatie grozava de doua vitamine!
Vitamins Essence Nutrition Vitamina D3K2 este un produs care a fost creat pentru sportivii pretentiosi care isi cunosc corpul si nevoile acestuia si pentru toti cei care doresc sa-si suplimenteze dieta zilnica cu aceste doua vitamine importante.

Vitamina D
Vitamina D este foarte importanta pentru intregul sistem osos si imunitar, deoarece ajuta la mentinerea oaselor sanatoase si la buna functionare a sistemului imunitar. Vitamina D ajuta, de asemenea, la absorbtia/utilizarea corecta a calciului si fosforului si la buna functionare a muschilor. Vitamina D sprijina, de asemenea, mentinerea dintilor sanatosi si mentinerea nivelului corect de calciu in sange. Vitamina este, de asemenea, implicata in procesul de diviziune celulara.
Efectul vitaminei D asupra sistemului muscular si osos este o cantitate adecvata de calciu. Mineralizarea corespunzatoare a oaselor depinde tocmai de vitamina D. Desigur, calciul si fosforul sunt de asemenea importante, inclusiv aportul si absorbtia lor adecvata, deoarece la adulti cantitatea de calciu si fosfor este de aproximativ 90% din masa osoasa. De asemenea, trebuie mentionat ca vitamina D influenteaza activarea a numeroase procese metabolice care au loc in tesutul muscular.

Vitamina K.
Vitamina K este adesea subestimata de sportivi si de persoanele active fizic, dar merita sa ne amintim ca vitamina K contribuie la coagularea corecta a sangelui si ajuta la mentinerea oaselor sanatoase. De unde provin aceste proprietati ale vitaminei K? Ei bine, vitamina K este importanta in productia de protrombina (o proteina necesara pentru coagularea sangelui) si este necesara pentru biosinteza osteocalcinei (adica o proteina care apare in oase si este necesara pentru mineralizarea lor corecta).

 

Luati 1/2 comprimat pe zi fara a mesteca cu o cantitate suficienta de lichid.

 

Producator
Producator ESSENCE
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account