Coș de cumpărături

Vitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic 50ml QuickSilver Scientific

în stoc
SKU
VitaminaC Lipozomala cu Acid R-Lipoic50ml QuickSilver Scientific
185,00 RON
Supliment alimentar sub forma lichida (nanoemulsie) cu continut de Vitamina C si Acid R-Lipoic, antioxidanti combinati ce sustin sistemul imunitar, sinteza colagenului, neutralizarea radicalilor liberi, niveluri crescute de Vitamina E si Glutation. Esentiale in detoxifiere si eliminarea metalelor. Neuroprotective prin sustinerea functiei mitocondriale sanatoase. Fiecare 2 ml de vitamina C liposomala cu acid R-lipoic furnizeaza 65 mg de sodiu, 500 mg de vitamina C Quali®-C si 25 mg de lipoat de sodiu R. Portia zilnica de servire este de 4 pompe. Fiecare flacon contine 25 de portii. Chiar si in cantitati mici Vitamina C ne poate proteja de deteriorarea radicalilor liberi. Este vital pentru functia imuna si este un cofactor esential in multe reactii enzimatice din organism.

Supliment alimentar sub forma lichida (nanoemulsie) cu continut de Vitamina C si Acid R-Lipoic, antioxidanti combinati ce sustin sistemul imunitar, sinteza colagenului, neutralizarea radicalilor liberi, niveluri crescute de Vitamina E si Glutation. Esentiale in detoxifiere si eliminarea metalelor. Neuroprotective prin sustinerea functiei mitocondriale sanatoase.

Fiecare 2 ml de vitamina C liposomala cu acid R-lipoic furnizeaza 65 mg de sodiu, 500 mg de vitamina C Quali®-C si 25 mg de lipoat de sodiu R. Portia zilnica de servire este de 4 pompe. Fiecare flacon contine 25 de portii.

Chiar si in cantitati mici Vitamina C ne poate proteja de deteriorarea radicalilor liberi. Este vital pentru functia imuna si este un cofactor esential in multe reactii enzimatice din organism.

Vitamina C este esentiala pentru producerea de colagen a organismului si formarea vaselor de sange, cartilajului, ligamentelor, tendoanelor si pielii. Este necesara pentru vindecarea ranilor si pentru repararea tesuturilor in organism. In forma tamponata de ascorbat de sodiu utilizata aici, este bine tolerata. Acidul R-lipoic (ca R-lipoat de sodiu foarte biodisponibil) poate sustine actiunea vitaminei C. Este o molecula puternica care poate sustine functia mitocondriala sanatoasa si poate ajuta organismul sa elimine metalele.

Atat vitamina C, cat si acidul R-lipoic pot ajuta la sustinerea productiei de glutation, antioxidantul nostru principal si cea mai importanta molecula de detoxifiere.

Cu dozarea orala a vitaminei C conventionale, absorbtia scade odata cu cresterea dozei datorita saturatiei gastrointestinale sau a "tolerantei intestinale". Din acest motiv, doctorul Dr. Christopher Shade a dezvoltat Vitamina C lipozomala, permitand dozarea eficienta la nivel inalt . In plus, formula utilizeaza Quali®-C, o vitamina C premium "tamponata" sub forma de ascorbat de sodiu. Vitamina C tamponata este in general mai bine tolerata de cei cu sensibilitate gastrointestinala. La randul sau, R-lipoatul de sodiu poate atinge concentratiile plasmatice maxime in zece pana la douazeci de minute.

Quicksilver Delivery SystemTM - cel mai important sistem de incapsulare a fosfolipidelor din industrie, oferind absorbtie rapida si biodisponibilitate fara egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala. 

Informatii Nutritionale

Doza zilnica: 2 ml (4 pompe)

Nr. Doze pe recipient: 25

Cantitate pe doza

DZR %

QualiTM -C Vitamina C

        (din Ascorbat de Sodiu European)

500 mg

556%

Sodiu

65 mg

<3%

R-Lipoat de Sodiu

25 mg

**

Fosfatidilcolina

134 mg

**

Alte ingrediente: Apa, Glicerina, Etanol, Uleiuri naturale de citrice

%DZR - procent din doza zilnica recomandata **Doza zilnica nu a fost stabilita

A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu pot inlocui o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos! Nu lasati la indemana copiilor! Daca sunteti insarcinata consultati specialistul!

Valabilitate 24 de luni de la data inscrisa pe ambalaj MFG

Mod de utilizare: 2 ml (4 pompe) pe zi pe stomacul gol, cu cel putin 10 minute inainte de masa Tinenti in gura timp de 30 de secunde inainte de a inghiti. Repetati pana ajungeti la doza dorita sau in conformitate cu reomandarile specialistului. Poate fi amestecat in cantitati mici de apa. A se folosi in 30 de zile de la deschidere. Refrigerati dupa deschidere. 

Producator
Producator QUICKSILVER SCIENTIFIC
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVitamina C Lipozomala cu Acid R-Lipoic 50ml QuickSilver Scientific
Rating-ul dumneavoastră