Coș de cumpărături

Wellbaby Multivitamin Lichid Vitabiotics

în stoc
SKU
Wellbaby Multivitamin Lichid Vitabiotics
59,00 RON
În perioada de creștere, necesarul nutri­țional al copiilor este mare. Wellbaby Multivitamin Lichid este o formulă echilibrată creată cu atenție de experții nutriționiști de la Vitabiotics. Wellbaby Multivitamin Lichid este un supliment pentru copii care furnizează o combinație vastă de 14 vitamine și minerale și extract de malț (din orz alpin). Wellbaby Multivitamin Lichid conține vitaminele A, C si D care sunt recomandate copiilor începând cu vârsta de 1 an. Vitamina D este necesară pentru creșterea și dezvoltarea oaselor la copii. Wellbaby Multivitamin Lichid conține și fier, care contribuie la menținerea funcției cognitive normale a copiilor. Wellbaby Multivitamin este un supliment alimentar lichid cu vitamine și minerale pentru copii și nu conține îndulcitori, coloranți sau arome artificiale. De asemenea, Wellbaby Multivitamin nu conține drojdie, alcool sau lactoză. Wellbaby Multivitamin nu este testat pe animale. Wellbaby Multivitamin potrivit pentru vegetarieni. Wellbaby Multivitamin conține cereale cu gluten.

În perioada de creștere, necesarul nutri­țional al copiilor este mare. Wellbaby Multivitamin Lichid este o formulă echilibrată creată cu atenție de experții nutriționiști de la Vitabiotics. Wellbaby Multivitamin Lichid este un supliment pentru copii care furnizează o combinație vastă de 14 vitamine și minerale și extract de malț (din orz alpin).

Wellbaby Multivitamin Lichid conține vitaminele A, C si D care sunt recomandate copiilor începând cu vârsta de 1 an. Vitamina D este necesară pentru creșterea și dezvoltarea oaselor la copii. Wellbaby Multivitamin Lichid conține și fier, care contribuie la menținerea funcției cognitive normale a copiilor.

Wellbaby Multivitamin este un supliment alimentar lichid cu vitamine și minerale pentru copii și nu conține îndulcitori, coloranți sau arome artificiale. De asemenea, Wellbaby Multivitamin nu conține drojdie, alcool sau lactoză. 

Wellbaby Multivitamin nu este testat pe animale.

Wellbaby Multivitamin potrivit pentru vegetarieni.

Wellbaby Multivitamin conține cereale cu gluten.

Copii peste 1 an: 5 ml (1 linguriță) pe zi

Utilizați lingurița pentru a măsura lichidul, apoi amestecați siropul cu laptele sau apa copilului. Dacă se dorește, pentru copiii începând cu vârsta de 3 ani, siropul poate fi administrat direct cu lingurița.

A se agita înainte de folosire. 

Producator
Producator VITABIOTICS
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsWellbaby Multivitamin Lichid Vitabiotics
Rating-ul dumneavoastră