Coș de cumpărături

Wellwoman Original Capsule Vitabiotic

în stoc
SKU
Wellwoman Original Capsule Vitabiotic
50,00 RON
Wellwoman Original Capsule susține nivelul energetic normal al femeilor aflate în perioade de oboseală fizică și psihică și în perioada menstruației. Este recomandat, de asemenea, femeilor cu deficit de vitamine și minerale sau cu un stil de viață solicitant. Formula complexă și echilibrată pe bază de vitamine, minerale, ulei de Borago și ulei de Luminița nopții este special concepută pentru susținerea metabolismului energetic normal al femeilor. Ulei de Limba mielului (Ulei de Borago) și uleiul de Luminița nopții sunt surse bogate de acid gamma linolenic (GLA), din categoria acizilor grași omega-6. Acidul gama linolenic are rol antiinflamator și efecte benefice în combaterea sindromului premenstrual, artritei, acneei și dermatitei atopice. Vitamina C este necesară pentru sinteza colagenului, iar alături de biotină, niacină, riboflavină și de zinc ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii. Vitaminele B1, B6, B12 și acidul pantotenic intervin în generarea de energie și ajută la reducerea oboselii. Wellwoman Original Capsule nu conține conservanți, amidon, zahăr, drojdie sau gluten. Produsul nu a fost testat pe animale.

Wellwoman Original Capsule susține nivelul energetic normal al femeilor aflate în perioade de oboseală fizică și psihică și în perioada menstruației. Este recomandat, de asemenea, femeilor cu deficit de vitamine și minerale sau cu un stil de viață solicitant.

Formula complexă și echilibrată pe bază de vitamine, minerale, ulei de Borago și ulei de Luminița nopții este special concepută pentru susținerea metabolismului energetic normal al femeilor.

Ulei de Limba mielului (Ulei de Borago) și uleiul de Luminița nopții sunt surse bogate de acid gamma linolenic (GLA), din categoria acizilor grași omega-6. Acidul gama linolenic are rol antiinflamator și efecte benefice în combaterea sindromului premenstrual, artritei, acneei și dermatitei atopice.

Vitamina C este necesară pentru sinteza colagenului, iar alături de biotină, niacină, riboflavină și de zinc ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Vitaminele B1, B6, B12 și acidul pantotenic intervin în generarea de energie și ajută la reducerea oboselii.

Wellwoman Original Capsule nu conține conservanți, amidon, zahăr, drojdie sau gluten.

Produsul nu a fost testat pe animale.Adulți: 1 capsulă pe zi, după masa principală, cu apă sau un lichid rece.

Producator
Producator VITABIOTICS
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsWellwoman Original Capsule Vitabiotic
Rating-ul dumneavoastră