Coș de cumpărături

Zeolit Activat 100% pur, 90 capsule Transylvania Green

Epuizat din stoc
Numai 0 rămase
SKU
Zeolit Activat 100% pur, 90 capsule Transylvania Green-1
Preț special 74,00 RON Preț standard 90,00 RON
Zeolit Activat detoxifiant natural, elimina starile de oboseala excesiva, regleaza secretia gastrica, asigura o echilibrare a pH-ului sagvin, contribuie la functionarea normala a tuturor organelor.

Zeolit Activat , detoxifiant natural, elimina starile de oboseala excesiva, regleaza secretia gastrica, asigura o echilibrare a pH-ului sagvin, contribuie la functionarea normala a tuturor organelor.

MOD DE UTILIZARE    
4 capsule pe zi, 2 dimineata pe stomacul gol si 2 seara inainte de culcare, cu o cantitate suficienta de apa

INGREDIENTE    
Zeolit natural (clinoptilolit): 320 mg
Capsula gelatina

Zeolit Activat - Produs natural pentru detoxifierea organismului

Suplimentul alimental Zeolit Activat este netoxic si nu are reactii adverse fiind un antioxidant si imunomodulator foarte efficient; ajuta la revenirea organismului dupa efort fizic, motiv pentru care este recomandat sportivilor. Mai mult decat atat, are actiune regulatoare la nivelul PH-ului sangvin si stimuleaza sistemul imunitar, incetinind procesul de imbatranire al organismului.

Zeolit Activat “traieste” alcalin datorita PH-ului ridicat al acestuia, cu valori intre 8.75 si 9.2. Astfel, la fel ca si apa alcalina, aduce reale beneficii daca este utulizat pe termen lung. Un stil de viata alcalin este recomandat si abordat de doctori, nutritionisti, terapeuti si chiar celebritati din toata lumea pentru efectele positive pe care le are.

Zeolit Activat este recomandat ca adjuvant pentru:

- Intoxicare cu metale grele: intoxicatia cu metale grele poate duce la boli diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale;
- Iradiere: cel mai efficient remediu natural pentru decontaminarea radioactive a organismului;
- Intoxicare cu xenoestrogeni: xenoestrogenii, sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbate, pot fi eliminati cu ajutorul produsului Zeolit Activat;
- Raceala si gripa: prin cresterea imunitatii organismului, scade frecventa racelilor;
- Afectiuni gastro-intestinale: realizeaza normalizarea secretiei gastice si previne contractile spastice si durerea;
- Afectiuni ale aparatului cardiovascular: ajuta la normalizarea ritmului cardia, tenisunii arteriale, normalizeaza nivelui colesterolului sangvin;
- Afectiuni ale sistemului nervos central: ajuta la eliminarea tensiunii si a spasmelor musculare, reduce riscul atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul disfunctilor musculare aflate in stadiu incipient;
- Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali ai ficatului si rinichilor, reduce valorile transaminazei, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si al circulatiei;
- Afectiuni tumorale: reduce nevoia de analgezice si narcotice, in timpul si dupa tratamentul chimioterapic; creste nivelul de fier sangvin si favorizeaza refacerea celulelor rosii.

Poate fi utilizat cu success ca terapie adjuvanta in tratamentul diabetului deoarece produsul Zeolit Activat contribuie la transportul zaharului din sange in celulel, astfel ajutand la normalizarea glicemiei.
S-a observant o incetinire a procesului de cadere a parului.

Atentie!

In cazul tratamentului cu citostatice se va cere parerea medicului specialist in cee ce priveste intervalul de utilizare a produsului deoarece acesta poate intervene prea rapid in absorbtia elementelor implicate in distrugerea celulelor bolnave.
Utilizarea zeolitului este contraindicate celor aflati in tratament cu medicamentye pe baza de litiu sau alte metale similar deoarece ar putea conduce la eliminarea prompta a acestora din organism, prevenind astfel exercitarea actiunii lor terapeutice.
In cazul persoanelor cu transplant de organe mari se va cere parerea medicului specialist, pentru a preveni o potentiala respingere a transplantului prin stimularea sistemului imunitar.
Nu se cunosc efectele zeolitului asupra femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Produsul Zeolit Activat este un supliment alimentare care ajuta la purificarea completa a organismului, iar in combinatie cu o dieta echilibrata si miscare fizica imbuntateste radical calitatea vietii, stimuland, prin utlilzarea pe termen lung al produsului, dezvoltarea armonioasa a organismului, atat fizic cat si psihic.
Administrat oral, zolitul strabate intreg corpul si mobilizeaza substantele nocive din depozitele adunate de-a lungul timpului, eliminand toxinele, prin urina si fecale sau alte cai depurative, cum ar fi pielea.

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account