Coș de cumpărături

DHEA 50mg 100 capsule - Pure Nutrition USA

în stoc
SKU
DHEA 50mg 100 capsule - Pure Nutrition USA
109,00 RON

DHEA joacă un rol important în lucruri precum susținerea stresului, stresul oxidativ și inflamația, funcția cognitivă, reglarea greutății corporale și apetitul sexual.

DHEA 50mg 100 capsule - Pure Nutrition USA

DESCRIERE
Ce este Pure Nutrition DHEA?
Pure Nutrition DHEA este o formulă naturală de susținere a hormonilor care oferă 50 mg de dehidroepiandrosteron pur (DHEA) în fiecare tabletă. DHEA este un precursor natural de steroizi (adică prohormon) produs de glandele suprarenale, dar pe măsură ce îmbătrânim, nivelurile de DHEA scad semnificativ, ceea ce ne poate afecta negativ bunăstarea și longevitatea.
Cercetările au arătat că suplimentarea cu DHEA poate promova un echilibru hormonal mai sănătos și poate îmbunătăți calitatea vieții la bărbați și femei, sprijinind răspunsul la stres, starea de spirit, funcția cardiovasculară, greutatea corporală sănătoasă, libidoul și multe altele.1

Cum funcționează Pure Nutrition DHEA
DHEA lucrează pentru a regla producția organismului de steroizi cheie, în special androgeni, estrogeni și corticosteroizi. Prin calea steroidogenezei, DHEA este transformată în hormoni mai puternici, cum ar fi testosteronul și estradiolul. Menținerea unui echilibru adecvat al acestor hormoni este esențială pentru sănătatea adecvată și bunăstarea generală.

Astfel, DHEA joacă un rol important în lucruri precum susținerea stresului, stresul oxidativ și inflamația, funcția cognitivă, reglarea greutății corporale și apetitul sexual.

De ce Pure Nutrition DHEA este cel mai bun supliment cu DHEA
Am formulat Pure Nutrition DHEA cu o doză de 50 mg de dehidroepiandrosteron pur bazată pe dovezi în fiecare tabletă. Nu este nevoie să „dublezi” sau să ia mai multe doze pe zi. În ciuda faptului că DHEA este din punct de vedere tehnic un „prohormon”, este în general bine tolerat în cercetare și nu suprimă sistemul endocrin al organismului atunci când este administrat în doze modeste.

Pentru a asigura potența și puritatea corespunzătoare, Pure Nutrition DHEA este fabricat cu DHEA de înaltă calitate într-o unitate certificată cGMP din SUA.


SPECIFICAȚIE
FAPTE SUPLIMENTARE
Mărimea porției 1 capsulă
Porții 100
SUMA PE SERVIRE
DHEA 50 mg
UTILIZARE SUGERATĂ
Pentru persoanele cu vârsta de 18 ani sau mai mult, luați o (1) capsulă de DHEA pe zi, de preferință cu o masă sau conform instrucțiunilor unui medic. Nu depășiți o tabletă pe zi. Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Consultați-vă întotdeauna cu un medic autorizat înainte de utilizare dacă aveți afecțiuni de sănătate preexistente și/sau luați medicamente pe bază de rețetă.

Producator
Producator PURE NUTRITION USA
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account