Coș de cumpărături

Heart Health 60cps Life Extension

în stoc
SKU
Heart Health 60cps Life Extension
195,00 RON
Sustine nivelurile de colesterol sanatos Sustine dimensiunea particulelor LDL sanatos Promoveaza un raspuns inflamator sanatos

Sustine nivelurile de colesterol sanatos
Sustine dimensiunea particulelor LDL sanatos
Promoveaza un raspuns inflamator sanatos

Cercetarea demonstreaza cat de importante sunt probioticele pentru sanatatea generala. Dincolo de imbunatatirea sanatatii digestive, aceste bacterii "bune" ofera un spectru larg de beneficii in intregul corp.

FLORASSIST® Heart Health Probiotic contine o tulpina probiotica noua – Lactobacillus reuterini 30242 – care a fost prezentata in studiile clinice pentru a sprijini nivelurile de colesterol sanatos intr-un mod sigur. In plus, s-a demonstrat ca L. reuteri 30242 sustine nivelurile sanatoase de CRP (un marker general pentru inflamatie), fibrinogen (o proteina implicata in formarea cheagurilor de sange), apoB-100 (un marker pentru dimensiunea particulelor de colesterol LDL si, prin urmare, riscul cardiovascular) si vitamina D (important pentru sanatatea sistemului cardiovascular).FLORASSIST® Heart Health Probiotic a fost formulat cu atentie si este furnizat intr-o capsula usor de inghitit, fara gust neplacut. O capsula luata cu alimente de doua ori pe zi este completarea perfecta pentru un stil de viata sanatos si de inima.

Producator
Producator LIFE EXTENSION
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account