Coș de cumpărături

Nad+ Cell Regenerator 300mg 30cps - Life Extension

în stoc
SKU
737870234432
Rating:
100% of 100
365,00 RON
Sustine nivelul tineresc al coenzimei celulare NAD +, care este esential pentru producerea de ATP, adica combustibil celular Sustine metabolismul celular sanatos si productia de energie Ajuta la combaterea oboselii generale si la promovarea longevitatii Incurajeaza cunoasterea adolescentilor in cercetarea preclinica
 • Sustine nivelul tineresc al coenzimei celulare NAD +, care este esential pentru producerea de ATP, adica combustibil celular
 • Sustine metabolismul celular sanatos si productia de energie
 • Ajuta la combaterea oboselii generale si la promovarea longevitatii
 • Incurajeaza cunoasterea adolescentilor in cercetarea preclinica

  NAD + este o coenzima celulara care se gaseste in fiecare celula din corpul nostru. NAD + este necesar pentru formarea adenozin trifosfatului (ATP), un compus pe care corpul il foloseste ca combustibil. Regeneratorul de celule NAD + ajuta la mentinerea nivelurilor tinere de NAD + cu 300 mg de NIAGEN, prima forma disponibila comercial de ribotida de nicotinamida care ajuta la combaterea oboselii generale la nivel celular.
  Prin incurajarea productiei de nicotinamida adenina dinucleotida (sau NAD +), NIAGEN ajuta la protejarea celulelor de imbatranire.
  Avantajele regeneratorului de celule NAD +

  Dozare

  Luati zilnic o (1) capsula cu sau fara alimente sau dupa recomandarea unui medic.

  Ingrediente
  NIAGEN Nicotinamida Ribozida 300mg, Alte ingrediente: celuloza microcristalina, celuloza vegetala (capsula), silice, stearat vegetal.

Producator
Producator LIFE EXTENSION
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account