Coș de cumpărături

Spray cu Ulei de Rapiță 250ml - OstroVit

în stoc
SKU
Spray cu Ulei de Rapiță 250ml - OstroVit
39,00 RON
  • DOZARE Ușoară - Un spray convenabil vă va permite să controlați cantitatea de grăsime folosită și, de asemenea, vă va permite să acoperiți tigaia sau alt fel de mâncare cu un strat uniform de grăsime.
  • EFICIENȚA MARE - Datorită faptului că poți controla cu ușurință dimensiunea porției, folosești mai puțin produs și astfel este mai eficient și durează mult mai mult.
  • PENTRU PRĂJIT ȘI LA RECE - Uleiul de rapiță cu aromă de unt va funcționa în multe situații, de exemplu, când se prăjește într-o tigaie, se coace sau se prepară salate și alte feluri de mâncare reci.
  • PENTRU OAMENII LA DIETA - Produsul este o propunere interesantă pentru persoanele care urmează o dietă de slăbire și săracă în grăsimi. Datorită dozării ușoare, puteți fi sigur că nu depășiți porțiile recomandate de ulei.

Spray cu Ulei de Rapiță 250ml OstroVit

Spray cu ulei de rapiță OstroVit 250 ml este un ulei de gătit inovator cu unt. Închis într-o sticlă cu un spray convenabil, uleiul de rapiță cu aromă de unt va funcționa în multe situații diferite. Îl puteți folosi pentru prăjit, grătar și coacere. Produsul vă va permite să controlați cu ușurință cantitatea de ulei uzat.

Uleiul de rapita este folosit pentru prajit sau copt - preparat din seminte de rapita selectate, este o alternativa excelenta la untul traditional.
Pentru cine a fost creat uleiul de rapiță OstroVit în spray 250 ml?
Spray cu ulei de rapiță OstroVit 250 ml cu aromă de unt este o alternativă excelentă la untul tradițional - are un gust la fel de bun și nu arde în tigaie. În plus, grăsimea conținută în produs este un element esențial al unei alimentații zilnice, echilibrate. Consumând-o, creșteți absorbția unor astfel de vitamine A, E și K, deoarece acest organism poate funcționa mai bine.

Uleiul spray cu aromă de unt OstroVit este o ofertă pentru toți pasionații de gătit care iubesc gustul untului și doresc să aibă grijă de sănătate și linia lor. Produsul cu un dozator precis vă permite să reduceți cu ușurință cantitatea de grăsime folosită. Datorită combinației dintre proprietățile uleiului de rapiță și adaosul de aromă de unt, spray-ul funcționează bine cu toate ingredientele care se potrivesc perfect cu untul, de exemplu ouă, legume, fripturi.

Proprietăți:
Verificați ce distinge produsul OstroVit Cooking Spray cu aromă de unt:

DOZARE Ușoară - Un spray convenabil vă va permite să controlați cantitatea de grăsime folosită și, de asemenea, vă va permite să acoperiți tigaia sau alt fel de mâncare cu un strat uniform de grăsime în mod regulat.
EFICIENȚA MARE - Datorită faptului că poate controla cu ușurință dimensiunea porției, folosești mai puțin produs și astfel este mai eficient și durează mult mai mult.
PENTRU PRĂJIT, COAT ȘI LA RECE - Uleiul de rapiță cu aromă de unt va funcționa în multe situații, de exemplu, când se prăjește într-o tigaie, se coace sau se prepară salat și alte feluri de mâncare reci.
PENTRU OAMENII CU DIETA - Produsul este o propunere interesantă pentru persoanele care urmăresc o dieta de slăbire și săracă în grăsimi. Datorită dozării ușoare, puteți fi sigur că nu depășiți porțiile recomandate de ulei.
Utilizare
Agitați ușor flaconul înainte de utilizare. Inainte de utilizare se pulverizeaza un strat de ulei la o distanta de cca 20 cm direct pe tava, gratar, tava de copt.

ATENȚIE! Recipient sub presiune: Poate să spargă când este încălzit. Aerosol extrem de inflamabil.

Țineți departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul interzis.

Nu pulverizați spre o flacără deschisă sau altă sursă de aprindere. Nu perforați și nu ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina soarelui.
nale
Ingrediente
Ulei de rapiță rafinat (Brassica napus L.), emulgator: lecitine (semințe de rapiță), aromă, gaz purtător: propan butan.

Uleiul de rapiță provine din UE.

Valoare nutritionala
Capacitate produs: 250 ml
Numar de portii in pachet: 1000
Dimensiunea porției: 0,25 ml (dozare 1/4 secundă)
Valori nutritive Per porție 0,25 ml 100 ml
valoare energetică 8,3 kJ/ 2,0 kcal 3330 kJ / 810 kcal
Gras 0,2 g 90 g
- inclusiv acizii grași saturați 0,1 g 7,2 g
- inclusiv acizi grași mononesaturați 0,1 g 54,9 g
- inclusiv acizii grași polinesaturați 0 g 24,9 ore
Carbohidrați 0 g 0 g
- inclusiv zaharuri 0 g 0 g
Proteine 0 g 0 g
Sare 0 g 0 g

Producator
Producator OSTROVIT
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account