Coș de cumpărături

Tribulus Terrestris 200 tablete - Pure Nutrition USA

în stoc
SKU
8100058329534
155,00 RON

Crește in mod natural nivelul de testosteron.

Ajută la creșterea apetitului sexual.

Imbunătăteste energia și susține masa musculară slabă la bărbați.

Tribulus Terrestris 200 tablete - Pure Nutrition USA


Ce este Pure Nutrition Tribulus Terrestris?
Pure Nutrition Tribulus Terrestris este un stimulator natural de testosteron care valorifică puterea Tribulus terrestris, o plantă folosită de secole în Ayurveda ca mijloc de susținere a libidoului, a nivelului de testosteron și a nivelului de energie. Fiecare tabletă de Pure Nutrition Tribulus Terrestris oferă 1.000 mg de extract standardizat de fructe Tribulus terrestris (minimum 45% saponine) și este acoperită cu o glazură farmaceutică proprie pentru o absorbție îmbunătățită.
Prin promovarea unor niveluri mai sănătoase de testosteron, extractul de Tribulus Terrestris vă ajută să vă atingeți interiorul bărbatului alfa. Antrenează-ți corpul pentru a construi mai multă masă musculară slabă, a îmbunătăți definiția, a îmbunătăți performanța sexuală și a avea mai multă energie pe parcursul zilei!

Cum funcționează Pure Nutrition Tribulus Terrestris
Creșteți în mod natural nivelul de testosteron
Testosteronul liber poate fi utilizat de organism și folosit, dar testosteronul legat de SHBG (globulină care leagă hormonii sexuali) este destul de inactiv din punct de vedere biologic. Pure Nutrition Tribulus Terrestris funcționează prin susținerea nivelurilor biodisponibile de testosteron și controlând producția de estrogen, crescând astfel cantitatea de androgeni liberi din organism.

Saponinele steroidiene din extractul de Tribulus terrestris s-au dovedit a crește producția naturală de testosteron prin îmbunătățirea sintezei hormonului luteinizant (LH) în glanda pituitară.1 LH este un hormon cheie care semnalează testiculelor să crească nivelul de testosteron. Prin urmare, suplimentarea cu extract de tribulus este sugerată pentru a îmbunătăți energia și pentru a susține masa musculară slabă la bărbați.

Eliberați-vă unitatea Alpha și îmbunătățiți performanța sexuală
Cercetările sugerează, de asemenea, că creșterea rezultată a testosteronului după suplimentarea cu extract de Tribulus terrestris promovează libidoul sănătos și funcția erectilă și poate îmbunătăți performanța sexuală la bărbați.2

Pure Nutrition Tribulus Terrestris ajută la creșterea apetitului sexual și a dezlănțui apetitul „alfa” primar, astfel încât să vă puteți continua ziua, antrenamentele și viața cu un sentiment de vitalitate și încredere pe care nu l-ați mai simțit până acum.

De ce Pure Nutrition Tribulus Terrestris este cel mai bun amplificator natural de testosteron
Pe măsură ce bărbații îmbătrânesc, nivelul scăzut de testosteron devine o preocupare mai mare, deoarece organismul produce în mod natural mai puțin testosteron după vârsta de 30 de ani. menține o erecție.

Vestea bună este că Pure Nutrition Tribulus Terrestris este formulat cu o doză bazată pe dovezi de extract de tribulus. Deoarece tribulus este un amplificator natural de testosteron și nu suprima, nu produce efectele secundare dure ale medicamentelor de îmbunătățire a performanței, cum ar fi steroizii anabolizanți și prohormonii. Aceasta înseamnă că puteți utiliza Pure Nutrition Tribulus Terrestris pentru perioade lungi de timp, fără a fi nevoit să vă faceți griji că producția naturală de hormoni este oprită, așa cum ar fi după ce ați luat un ciclu de prohormoni sau steroizi.

La fel de important, Pure Nutrition Tribulus Terrestris este fabricat cu extract de tribulus standardizat de înaltă calitate într-o unitate certificată cGMP din SUA, asigurându-se că fiecare sticlă este pură și puternică.


SPECIFICAȚIE
FAPTE SUPLIMENTARE
Mărimea porției 1 tabletă
Porții 200
SUMA PE SERVIRE
Tribulus Terrestris 1000 mg
UTILIZARE SUGERATĂ
Pentru bărbații cu vârsta peste 18 ani, consumați o (1) tabletă de Pure Nutrition Tribulus Terrestris la fiecare 8 ore, de preferință cu alimente sau conform indicațiilor unui medic. Nu depășiți 3 comprimate într-o perioadă de 24 de ore.

Producator
Producator PURE NUTRITION USA
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account